Ξενοδοχεία – Τουρισμός
Όμιλος Mitsis Hotels: Νέα 10ετή συμφωνία για τη διαχείριση του 4* ξενοδοχείου Bali Paradise στην Κρήτη
kataskevesktirion.gr
Ο Όμιλος MITSIS HOTELS, η μεγαλύτερη ιδιόκτητη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα, συνάπτει νέα 10ετή Συμφωνία Διαχείρισης Ακινήτου για το 4* παραθαλάσσιο ξενοδοχείο ‘Bali Paradise’ στο Μπαλί, στο Ρέθυμνο της Κρήτης. Το ξενοδοχείο αναμένεται να ανακαινιστεί πλήρως και να αναβαθμιστεί στην κατηγορία 5* έως το 2027.
Η παρούσα συμφωνία διαχείρισης ακινήτου αποτελεί την τρίτη κατά σειρά που έχει πραγματοποιήσει ο Όμιλος το τελευταίο εξάμηνο κατόπιν των δύο συμφωνιών επέκτασής του στη Χαλκιδική.
Η συνολική δυναμικότητα της νέας ξενοδοχειακής μονάδας, που απλώνεται σε ένα παράκτιο οικόπεδο με συνολική επιφάνειά 18.883,50 τ.μ., είναι 238 δωμάτια. Ανάμεσα στις εγκαταστάσεις του περιλαμβάνονται ένα εστιατόριο, δύο μπαρ, δύο κοινόχρηστες πισίνες, ένα water park, ένα γήπεδο τένις καθώς και κέντρο ευεξίας.
Ο Όμιλος Mitsis Hotels θα συμβάλει στο συνολικό σχεδιασμό του έργου, αναπτύσσοντας το brand concept του νέου ξενοδοχείου, τον επιχειρησιακό σχεδιασμό καθώς και το σύνολο των τεχνικών, σχεδιαστικών και κατασκευαστικών προδιαγραφών λειτουργίας του.
Επιπροσθέτως, ο Όμιλος θα αξιοποιήσει πλήρως όλο το φάσμα των καινοτόμων υπηρεσιών Hotel Operation Management και των ψηφιακών υποδομών του, όπως η πλατφόρμα κρατήσεων, η βάση δεδομένων των πελατών του και το ισχυρό πρόγραμμα Loyalty, με στόχο τη βέλτιστη λειτουργία του νέου ξενοδοχειακού θέρετρου, σύμφωνα με τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα.
«Ο Όμιλος προσδοκά να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στην τουριστική αγορά ενώ υλοποιεί μια σειρά βιώσιμων στρατηγικών επενδύσεων, οι οποίες εδραιώνουν και ισχυροποιούν το brand μας ακόμη περισσότερο στην επόμενη ημέρα της ελληνικής φιλοξενίας», σημειώνει ο κ. Σταύρος Μήτσης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Mitsis Hotels.
Κεντρική φωτογραφία: Το 4* παραθαλάσσιο ξενοδοχείο ‘Bali Paradise’ στο Μπαλί, στο Ρέθυμνο της Κρήτης | Πηγή: Mitsis Hotels (ΔΤ)
Υποβάλλετε ένα άρθρο
Στείλτε μας το άρθρο σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Σχετικά
Διαβάστε επίσης
4
Νοέ
2026
ΟΝΥΞ Τουριστική: Ξεκίνησαν οι εργασίες για το τουριστικό έργο στη Σάνη Χαλκιδικής
4
Νοέ
2026
Ξενία Καλεντζίου: Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός 30ετούς εκμίσθωσης – Στα 15.000€ το ετήσιο τίμημα εκκίνησης
2
Νοέ
2026
Πάνω από 40 πολυτελή ξενοδοχεία εντάσσονται στη συλλογή της Wyndham Hotels & Resorts
29
Οκτ
2026
Grecotel: Επένδυση 20 εκατ. ευρώ για τη νέα εποχή του ιστορικού Filoxenia στην Καλαμάτα
27
Οκτ
2026
Από το οικόπεδο στο ξενοδοχείο: Τι πρέπει να εξετάσει ένας επενδυτής πριν ξεκινήσει μια τουριστική ανάπτυξη
27
Οκτ
2026



























