• Πρόσφατα έργα
    • Αρχιτεκτονικά
    • Design – Διακόσμηση
    • Μελέτες
    • Εργασίες
  • Δόμηση – Υποδομές
    • Ξενοδοχεία – Τουρισμός
    • Κατασκευές – Ακίνητα
    • Αστικές αναπλάσεις
    • Στατικά – Τοπογραφικά
  • Εξοικονόμηση – Ενέργεια
    • ΑΠΕ
    • Πράσινες επενδύσεις
    • Η/Μ Εγκαταστάσεις
    • Αυτοματισμοί – Τεχνολογία
  • Επιχειρήσεις
    • Εταιρικά Νέα
    • Ειδικές Τεχνολογίες
  • Αφιερώματα
  •  
Η LG θέτει ως στόχο να αξιοποιήσει περισσότερους από μισό εκατομμύριο τόνους ανακυκλωμένου πλαστικού
10 Νοεμβρίου 2021
«Έπεσαν» οι υπογραφές για την ενεργειακή αναβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας
10 Νοεμβρίου 2021

Η Schneider Electric συνάπτει Μνημόνιο Συνεργασίας με το Μουσείο Μπενάκη

10 Νοεμβρίου 2021
Κατηγορίες
  • Εταιρικά Νέα
Ετικέτες
  • Schneider Electric
  • βιωσιμότητα
  • μετασχηματισμός
  • Μουσείο Μπενάκη
  • συνεργασία
  • ψηφιοποίηση

Η Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, ανακοινώνει τη συνεργασία της με το Μουσείο Μπενάκη, αναλαμβάνοντας την υποστήριξή του όσον αφορά στη διαμόρφωση της ενεργειακής του στρατηγικής και της διαχείρισης των πόρων του κατά το βέλτιστο βιώσιμο τρόπο.

Η εταιρεία έχοντας τη βιωσιμότητα στον πυρήνα της στρατηγικής της, θα βοηθήσει στο ψηφιακό και ενεργειακό μετασχηματισμό του Μουσείου Μπενάκη, μέσω των καινοτόμων υπηρεσιών και του κορυφαίας ποιότητας ηλεκτρολογικού εξοπλισμού της, με στόχο την μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος.  
Ο κ. Χάρης Σιαμπάνης, Διευθύνων Σύμβουλος του Μουσείου Μπενάκη, δήλωσε σχετικά: «Το Μουσείο Μπενάκη βρίσκεται τα τελευταία χρόνια σε τροχιά μετασχηματισμού και με στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη, προσαρμόζεται στις περιβαλλοντικές απαιτήσεις και τις τεχνολογικές εξελίξεις. Υπηρετούμε την αποστολή μας, παραμένοντας προσηλωμένοι στην προστασία, τη συντήρηση, τη διαφύλαξη και την ανάδειξη των συλλογών και των αρχείων μας, με στόχο να είναι προσβάσιμα σε όλους. Η Schneider Electric στηρίζει ενεργά και έμπρακτα το Μουσείο Μπενάκη, βοηθώντας μας να υλοποιήσουμε βέλτιστες πρακτικές στην ενεργειακή διαχείριση των κτιρίων μας. Είμαι σίγουρος ότι η συνεργασία μας θα είναι ουσιαστική και παραγωγική».  
Στη συνέχεια, ο κ. Σπύρος Ράπτης, Γενικός Διευθυντής της Schneider Electric για την Ελλάδα και την Κύπρο, συμπλήρωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για τη συνεργασία μας με το Μουσείο Μπενάκη. Η βιωσιμότητα αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της στρατηγικής  μας, τόσο από πλευράς επιχειρηματικότητας, όσο και σε επίπεδο δράσεων που αφορούν τους ανθρώπους και τις κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται. Βασικός στόχος μας είναι να βοηθάμε τους πελάτες μας να πετυχαίνουν περισσότερα, χρησιμοποιώντας όσο το δυνατόν λιγότερους από τους πόρους του πλανήτη».  
Η Schneider Electric δεσμεύεται για ένα πιο βιώσιμο μέλλον και συνεισφέρει στη δημιουργία ‘έξυπνων’ κτιρίων, που διακρίνονται για το χαμηλό ενεργειακό τους αποτύπωμα. Αξιοποιώντας τεχνολογίες IoT (Industrial Internet of Things), εφοδιάζει τους συνεργάτες της με όλα τα απαραίτητα μέσα, ώστε να συμβάλουν και εκείνοι με τη σειρά τους, στη μείωση της ενεργειακής σπατάλης που πλήττει κάθε μέρα και περισσότερο τον πλανήτη.

Κεντρική φωτογραφία (από αριστερά): Ο κ. Χάρης Σιαμπάνης, Διευθύνων Σύμβουλος του Μουσείου Μπενάκη και ο κ. Σπύρος Ράπτης, Γενικός Διευθυντής της Schneider Electric για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Υποβάλλετε ένα άρθρο

Το όνομά σας *

Το email σας *

Το θέμα του άρθρου σας *

kataskevesktirion.gr
kataskevesktirion.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

31 Ιανουαρίου 2023

“Connect Smart” Roadshow από την Vantage Towers Greece – Έξυπνα ξενοδοχεία, βιομηχανία 4.0 και διασυνδεδεμένα κτίρια στο επίκεντρο


Διαβάστε το άρθρο
30 Ιανουαρίου 2023

Alumil: Ολοκληρωμένο τριετές πλάνο με συγκεκριμένους και μετρήσιμους στόχους ESG


Διαβάστε το άρθρο
30 Ιανουαρίου 2023

Η Schneider Electric ανάμεσα στις 100 πιο βιώσιμες εταιρείες


Διαβάστε το άρθρο
27 Ιανουαρίου 2023

Deloitte: Εγκαινίασε νέα γραφεία και Innovation Hub στην Πάτρα


Διαβάστε το άρθρο
27 Ιανουαρίου 2023

Τα παιδιά σχεδιάζουν τις πόλεις του μέλλοντος – Ξεκίνησε το πρόγραμμα STEAM


Διαβάστε το άρθρο
26 Ιανουαρίου 2023

Schneider Electric: O Marc Garner νέος Senior Vice President του τμήματος Secure Power στην Ευρώπη


Διαβάστε το άρθρο
Facebook __ Ακολουθήστε μας στο Facebook
Twitter __ Ακολουθήστε μας στο Twitter
Instagram __ Ακολουθήστε μας στο Instagram

Αναζήτηση

Επικοινωνήστε μαζί μας στο ακόλουθο email:

info[@]kataskevesktirion.gr

© 2023 Κατασκευές Κτιρίων. All Rights Reserved.