• Πρόσφατα έργα
    • Αρχιτεκτονικά
    • Design – Διακόσμηση
    • Μελέτες
    • Εργασίες
  • Δόμηση – Υποδομές
    • Ξενοδοχεία – Τουρισμός
    • Κατασκευές – Ακίνητα
    • Αστικές αναπλάσεις
    • Στατικά – Τοπογραφικά
  • Εξοικονόμηση – Ενέργεια
    • ΑΠΕ
    • Πράσινες επενδύσεις
    • Η/Μ Εγκαταστάσεις
    • Αυτοματισμοί – Τεχνολογία
  • Επιχειρήσεις
    • Εταιρικά Νέα
    • Ειδικές Τεχνολογίες
  • Αφιερώματα
  •  
Σύγχρονα δομικά υλικά και περιβαλλοντικό αποτύπωμα
22 Αυγούστου 2023
Μαγνήτης επενδύσεων η Δυτική Θεσσαλονίκη – Τα projects που αλλάζουν την εικόνα της πόλης
22 Αυγούστου 2023

Δύο νέους, σύγχρονους & ασφαλείς χώρους αναψυχής αποκτά σύντομα ο Δήμος Αιγιαλείας

22 Αυγούστου 2023
Κατηγορίες
  • Αστικές Αναπλάσεις
Ετικέτες
  • αναψυχή
  • έργα πρασίνου
  • παιδικές χαρές
  • πλατείες

Δύο ακόμα έργα, που θα προσφέρουν αναψυχή και ασφαλή ψυχαγωγία σε μικρούς και μεγάλους, ενισχύοντας ταυτόχρονα την ελκυστικότητα των περιοχών σε μόνιμους κατοίκους αλλά και επισκέπτες, παραδίδονται μέσα στο επόμενο διάστημα.

Πρόκειται για τις νέες πλατείες -που θα περιλαμβάνουν και παιδικές χαρές- στους οικισμούς Μεσσηνέζη και Αγίου Αθανασίου της Δημοτικής Ενότητας Αιγίου, συνολικού προϋπολογισμού 357.000 περίπου ευρώ, όπου προβλέπεται να δημιουργηθούν σύγχρονοι, λειτουργικοί και ασφαλείς χώροι αναψυχής με χώρους πρασίνου και οργανωμένους παιχνιδότοπους.
Τις υπό κατασκευήν πλατείες επισκέφθηκε ο δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης, κ. Καλογερόπουλος, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, κ. Βασίλη Χριστόπουλο, εκφράζοντας την πλήρη ικανοποίησή τους για την πορεία εργασιών, οι οποίες αναμένονται να ολοκληρωθούν μέσα στον προσεχή μήνα.
Ο κάθε χώρος θα περιλαμβάνει παιχνίδια για τις ηλικιακές ομάδες για τις οποίες είναι σχεδιασμένες, δάπεδο ασφαλείας ή υλικό που πληροί το ευρωπαϊκό πρότυπο, καθιστικά σε καίριες θέσεις, τόσο για την ορθή επίβλεψη των παιδιών αλλά και την ανάπαυση των επισκεπτών, βρύσες, κάδους απορριμμάτων, ηλεκτροφωτισμό κλπ. Ο εκάστοτε εξοπλισμός έχει μελετηθεί ώστε να παρέχει ποικιλία δραστηριοτήτων στους επισκέπτες, αναλογικά πάντοτε με το διαθέσιμο χώρο της πλατείας και της παιδικής χαράς.
«Η δημοτική αρχή καθημερινά αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των δημοτών με έργα ουσίας, που απευθύνονται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες και δίνουν επιλογές ψυχαγωγίας με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας και λειτουργικότητας. Στόχος μας η ανάδειξη όλο και περισσότερων γειτονιών, ανεβάζοντας κατακόρυφα το βιοτικό επίπεδο των πολιτών, μονίμων κατοίκων και επισκεπτών», σημειώνει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Αιγιαλείας, ενώ από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων αναφέρεται στην ολοένα ενισχυόμενη ανάπτυξη των συγκεκριμένων περιοχών.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Δήμος Αιγιαλείας

Υποβάλλετε ένα άρθρο

Το όνομά σας *

Το email σας *

Το θέμα του άρθρου σας *

kataskevesktirion.gr
kataskevesktirion.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

15 Απριλίου 2026

Σε τροχιά ΕΣΠΑ η ανάπλαση της πλατείας Δημοκρατίας και το ξύλινο ντεκ στην παραλία Θεσσαλονίκης


Διαβάστε το άρθρο
15 Απριλίου 2026

Σύγχρονο πάρκο ποδηλασίας με πίστα για skateboard θα κατασκευαστεί στα Γιαννιτσά


Διαβάστε το άρθρο
8 Απριλίου 2026

Χρηματοδότηση, ύψους 4,6 εκατ. ευρώ, για την ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων στο Δήμο Κοζάνης


Διαβάστε το άρθρο
7 Απριλίου 2026

Η ανάπτυξη στο Ελληνικό, οι πόλεις των 15 λεπτών και η καθημερινή λειτουργικότητα


Διαβάστε το άρθρο
7 Απριλίου 2026

Άνοιξε για τους πολίτες η λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας μετά από 6 χρόνια ανάπλασης


Διαβάστε το άρθρο
6 Απριλίου 2026

Πρώην στρατόπεδο «Μέγας Αλέξανδρος» στη Θεσσαλονίκη: Σε τί πρόκειται να μεταμορφωθεί;


Διαβάστε το άρθρο
Facebook __ Ακολουθήστε μας στο Facebook
Twitter __ Ακολουθήστε μας στο Twitter
Instagram __ Ακολουθήστε μας στο Instagram

Αναζήτηση

Επικοινωνήστε μαζί μας στο ακόλουθο email:

info[@]kataskevesktirion.gr

© 2025 Κατασκευές Κτιρίων. All Rights Reserved.