Εταιρικά Νέα
Titan: Σε αποκλειστικές διαπραγματεύσεις για την εξαγορά της Vracs De L’Estuaire
kataskevesktirion.gr
Σε αποκλειστικές διαπραγματεύσεις βρίσκεται ο Όμιλος TITAN για την εξαγορά της εταιρείας τσιμεντοειδών «Vracs De L’Estuaire» στη Γαλλία, με στόχο την ενίσχυση της παρουσίας του στη Δυτική Ευρώπη.
Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της Titan, η «Vracs de l’Estuaire» διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένου εργοστασίου άλεσης στο λιμάνι της Χάβρης, στη βόρεια Γαλλία.
Οι εγκαταστάσεις, χάρη στην ιδανική τους τοποθεσία, εξυπηρετούν αποτελεσματικά μία από τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές της Ευρώπης. Η στρατηγική αυτή επένδυση ενισχύει την παρουσία του Τιτάνα στη Γαλλία, αξιοποιώντας και επεκτείνοντας τις υφιστάμενες δραστηριότητές του στην αγορά της Μασσαλίας.
Παράλληλα, αποτελεί σημαντικό βήμα για την επιτάχυνση της υλοποίησης των στόχων του Ομίλου σε θέματα καινοτομίας και μείωσης του ανθρακικού αποτυπώματος, προσφέροντας μια επιπλέον πλατφόρμα για την εξυπηρέτηση των πελατών του με τσιμέντα χαμηλού ανθρακικού αποτυπώματος και εναλλακτικά τσιμεντοειδή υλικά, βασισμένα σε ποζολάνη.
Η υπογραφή της συναλλαγής υπόκειται στην ενημέρωση των εργαζομένων. Η ολοκλήρωσή της παραμένει υπό την αίρεση των συνήθων νομικών διαδικασιών και αναμένεται το πρώτο τρίμηνο του 2026.
Υποβάλλετε ένα άρθρο
Στείλτε μας το άρθρο σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Σχετικά
Διαβάστε επίσης
8
Οκτ
2026
Νίκη Μάνου-Ανδρεάδη: Η αρχιτέκτονας που άφησε το αποτύπωμά της στη Σάνη και τον Όμιλο Sani/Ikos
8
Οκτ
2026
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο PHOS της Empiria Group στην Πάρο
7
Οκτ
2026
Blink Charging Hellas: Στρατηγικές συνεργασίες με κορυφαίους Oμίλους του κλάδου ακινήτων
7
Οκτ
2026
Η στρατηγική «TITAN Forward 2029» αποκτά περαιτέρω δυναμική με την αξιολόγηση επενδυτικής βαθμίδας
6
Οκτ
2026
Η LG Electronics παρουσίασε λύσεις ψύξης «Chip-to-Chiller» στην έκθεση Data Center World Asia 2026
6
Οκτ
2026



























