Εταιρικά Νέα
THRAKON-YTONG: Ηγετική παρουσία στις κορυφαίες διεθνείς εκθέσεις και στρατηγικό rebranding
kataskevesktirion.gr
H THRAKON, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες έρευνας, παραγωγής και εμπορίας έτοιμων δομικών προϊόντων, κονιαμάτων, χρωμάτων και βερνικιών, συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της, ενισχύοντας τη θέση της στην ελληνική και διεθνή αγορά. Το 2024 ήταν ένα έτος στρατηγικών επενδύσεων και σημαντικών επιτευγμάτων για τον Όμιλο, με τη συμμετοχή του σε κορυφαίες διεθνείς εκθέσεις και την ολοκλήρωση του rebranding των επισκευαστικών προϊόντων του.
Πιο συγκεκριμένα ο Όμιλος THRAKON-YTONG συμμετείχε με επιτυχία στην Έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2024, που διεξήχθη στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo μεταξύ 17 και 20 Οκτωβρίου, παρουσιάζοντας στο σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο περίπτερό του καινοτόμα προϊόντα και ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα των δομικών υλικών. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις τελευταίες εξελίξεις της αγοράς, ενώ η εξειδικευμένη ομάδα της εταιρείας παρείχε πολύτιμες συμβουλές, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες και απαιτήσεις τους με επαγγελματισμό και τεχνογνωσία.

Ο Όμιλος πραγματοποίησε επίσης δυναμική συμμετοχή στη διεθνή έκθεση Big 5 Global 2024, που πραγματοποιήθηκε από τις 26 έως τις 29 Νοεμβρίου στο Dubai World Trade Centre, προσφέροντας σημαντικές ευκαιρίες για τη σύναψη νέων συνεργασιών και την παρουσίαση των καινοτόμων λύσεων στον κατασκευαστικό τομέα. Η ομάδα της THRAKON-YTONG ήταν παρούσα καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, ενημερώνοντας το κοινό για τις τελευταίες εξελίξεις και εφαρμογές των προϊόντων της. Η παρουσία του Ομίλου στη διοργάνωση ενίσχυσε περαιτέρω την εικόνα του ως κορυφαίου προμηθευτή αξιόπιστων και ποιοτικών δομικών υλικών σε διεθνές επίπεδο.

Η επιτυχημένη παρουσία του Ομίλου συνεχίζεται και την φετινή χρονιά, με τη συμμετοχή του στην κορυφαία διεθνή έκθεση για την αρχιτεκτονική και υλικά BAU 2025, που διεξήχθη στο Μόναχο από 13 έως και 17 Ιανουαρίου. Μέσω της συγκεκριμένης έκθεσης δόθηκε στον Όμιλο η δυνατότητα να παρουσιάσει τα καινοτόμα προϊόντα και τις λύσεις που προσφέρει, καθώς και να συνάψει νέες συνεργασίες. Η ανταπόκριση των επισκεπτών ήταν εξαιρετική, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον σημειώθηκε για το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης CLIMAPLUS και το πολυουρεθανικό σύστημα στεγάνωσης DESMOFLEX της THRAKON. Η παρουσία του Προέδρου, κ. Sjoborg και του CEO, κ. Παπαδάκη, ενίσχυσε τη στρατηγική διεθνούς ανάπτυξης της THRAKON, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της για συνεχή εξέλιξη και εξωστρέφεια.

Παράλληλα το 2024, ο Όμιλος THRAKON-YTONG ολοκλήρωσε το rebranding των επισκευαστικών του προϊόντων, εστιάζοντας στην αναβάθμιση της εικόνας και της ποιότητας των συσκευασιών. Η ανανεωμένη εικόνα της συγκεκριμένης σειράς προϊόντων ενισχύει τη στρατηγική του Ομίλου για διαφοροποίηση στην αγορά και ενίσχυση της παρουσίας του στα ελληνικά και διεθνή δίκτυα διανομής.
Με τις στρατηγικές επενδύσεις του και τις επιτυχημένες συμμετοχές σε εκθέσεις, ο Όμιλος THRAKON-YTONG συνεχίζει να διαμορφώνει το μέλλον του κλάδου των δομικών υλικών, προσφέροντας υψηλής ποιότητας λύσεις και καινοτόμα προϊόντα στους πελάτες και συνεργάτες του.
Υποβάλλετε ένα άρθρο
Στείλτε μας το άρθρο σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Σχετικά
Διαβάστε επίσης
9
Σεπ
2026
GLM Hub: Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα που αλλάζει την καθημερινότητα των επαγγελματιών
8
Σεπ
2026
Europa: Επενδύει στην πράσινη ανάπτυξη και την ηλεκτροκίνηση
4
Σεπ
2026
KONSTRUNDA IKEA: Η συλλογή που μετατρέπει το design σε τέχνη για το σπίτι σου
4
Σεπ
2026
Έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2026: Η μεγάλη συνάντηση του κατασκευαστικού και οικοδομικού κλάδου
3
Σεπ
2026
EUROPA: Εγκατέστησε το EUROPA CARPORT στα γραφεία της METLEN στην Παιανία
3
Σεπ
2026



























