Ξενοδοχεία – Τουρισμός
Tρία… ιγκλού με θέα την Ακρόπολη – Μία ξεχωριστή γευστική εμπειρία από το ξενοδοχείο Neoma στο κέντρο της Αθήνας
kataskevesktirion.gr
Μία νέα πρόταση για μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία σε …ιγκλού με θέα την Ακρόπολη έρχεται από το ξενοδοχείο Neoma στο κέντρο της Αθήνας, στην περιοχή του Φιλοπάππου και έχει όνομα: Let’s Bubble!
Η αρχική ιδέα ήρθε από τους ίδιους τους πελάτες του ξενοδοχείου, που παρά το κρύο του χειμώνα, επέμεναν να επισκεφθούν το rooftop του Neoma για να απολαύσουν τον καφέ ή το φαγητό τους. Η έμπνευση ήρθε από ένα ταξίδι του ιδιοκτήτη στο εξωτερικό και έτσι, μόλις στα τέλη Φεβρουαρίου …προσγειώθηκαν στο rooftop του Neoma τρία ιγκλού, μέσα στα οποία οι επισκέπτες μπορούν να πιούν τον καφέ ή τα κοκτέιλ τους και να γευθούν το μενού του εστιατορίου.
Τα ιγκλού είναι κατασκευασμένα από διάφανο υλικό, επιτρέποντας την απρόσκοπτη θέα στην Ακρόπολη και σε ολόκληρη την Αθήνα, ενώ κάθε ιγκλού μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι έξι άτομα. Η θερμοκρασία του ρυθμίζεται από τους καλεσμένους, οι οποίοι γευματίζουν και δειπνούν με απόλυτη ιδιωτικότητα και με οποιεσδήποτε εξωτερικές καιρικές συνθήκες.

«Αρχικά είχαμε αποφασίσει η ταράτσα μας να υποδέχεται τους επισκέπτες μας μόνο τους ανοιξιάτικους και τους καλοκαιρινούς μήνες. Όμως πήγαμε ένα βήμα παρακάτω και αρχίσαμε να ψάχνουμε για μία κατασκευή που να μπορεί να προσφέρει στους επισκέπτες μας τη θέα μας και τις γεύσεις του εστιατορίου μας, χωρίς καμία έκπτωση, και παράλληλα να συμβαδίζει με τον περιβάλλοντα χώρο και την αισθητική του κτιρίου αλλά και τη γενικότερη φιλοσοφία του ξενοδοχείου. Εύκολες λύσεις δεν υπήρχαν. Βρήκαμε όμως την ιδανική και σήμερα είμαστε ενθουσιασμένοι με τα τρία ιγκλού μας, τα τρία ‘bubbles’ μας, όπως τα λέμε μεταξύ μας», δηλώνουν οι επιτελείς του ξενοδοχείου.
Το rooftop του ξενοδοχείου υποδέχεται τους διαμένοντες πελάτες αλλά και τους εξωτερικούς επισκέπτες και το εστιατόριο είναι ανοιχτό για μεσημεριανό γεύμα και δείπνο, με μία πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή από κοκτέιλ και κρασιά.
Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Neoma (ΔΤ)
Υποβάλλετε ένα άρθρο
Στείλτε μας το άρθρο σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Σχετικά
Διαβάστε επίσης
3
Σεπ
2026
H Aria Hotels παρουσιάζει το The Duchess στη Θηρασία με θέα στην καλντέρα της Σαντορίνης
24
Αυγ
2026
Πάνω από 24 εκατ. οι διανυκτερεύσεις στα τουριστικά καταλύματα της Ελλάδας τον Ιούνιο
20
Αυγ
2026
Όμιλος HotelBrain: Προχώρησε σε μίσθωση του Chrousso Village στη Χαλκιδική
20
Αυγ
2026
Αυξημένες 15,4% οι ταξιδιωτικές αφίξεις στην Ελλάδα για το πρώτο εξάμηνο – Στο +14,8% οι εισπράξεις
7
Αυγ
2026
Υπεγράφη το Νέο Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο για τον Τουρισμό: Τι αλλάζει για ξενοδοχεία, κλίνες και δόμηση;
3
Αυγ
2026



























