• Πρόσφατα έργα
    • Αρχιτεκτονικά
    • Design – Διακόσμηση
    • Μελέτες
    • Εργασίες
  • Δόμηση – Υποδομές
    • Ξενοδοχεία – Τουρισμός
    • Κατασκευές – Ακίνητα
    • Αστικές αναπλάσεις
    • Στατικά – Τοπογραφικά
  • Εξοικονόμηση – Ενέργεια
    • ΑΠΕ
    • Πράσινες επενδύσεις
    • Η/Μ Εγκαταστάσεις
    • Αυτοματισμοί – Τεχνολογία
  • Επιχειρήσεις
    • Εταιρικά Νέα
    • Ειδικές Τεχνολογίες
  • Αφιερώματα
  •  
Ολοκληρώνεται το νέο υπερσύγχρονο Αθλητικό Κέντρο στη Λάρισα
5 Ιουλίου 2023
Δημοτική Αγορά Κυψέλης: Μια νέα εποχή ξεκινά για το σύμβολο της Φωκίωνος Νέγρη
5 Ιουλίου 2023

MINDHAUS: Επιλέχθηκε ως στρατηγικός συνεργάτης Marketing του Ομίλου Zante Hospitality Group

5 Ιουλίου 2023
Κατηγορίες
  • Ξενοδοχεία – Τουρισμός
Ετικέτες
  • marketing
  • ξενοδοχεία
  • συνεργασία
  • τουρισμός

Νέα συνεργασία της MINDHAUS, εταιρείας στρατηγικής τουριστικού marketing και μέλους του Ομίλου V+O, με τον Όμιλο Τουριστικών Επιχειρήσεων Zante Hospitality Group και τα δύο ξενοδοχεία 5* του στη Ζάκυνθο – το Zante Park Resort & Spa και το Galaxy Beach Resort.

Συγκεκριμένα, η MINDHAUS αναλαμβάνει τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό της νέας στρατηγικής ταυτότητας και των Brand Book για τον Όμιλο και για τα δύο ξενοδοχειακά assets που διαθέτει. Στόχος της συνεργασίας η περαιτέρω ανάπτυξη και ανάδειξη της ταυτότητας και του brand experience που προσφέρουν στον επισκέπτη τα 2 πολυτελή resorts, σε συνάρτηση με το στόχο του Ομίλου για υψηλού επιπέδου υπηρεσίες φιλοξενίας σε έναν παραδοσιακό, Ελληνικό προορισμό με μεγάλες προοπτικές.
Το Zante Park Resort & Spa με 140 δωμάτια και σουίτες και το Galaxy Beach Resort με 120 δωμάτια και σουίτες προσφέρουν έναν ιδανικό προορισμό ηρεμίας και ξεκούρασης στην ανατολική πλευρά του κόλπου του Λαγανά. Μέσα από μια ποικιλία επιλογών εστίασης, χαλάρωσης, ευεξίας και αναψυχής διαμορφώνουν μια ολοκληρωμένη πρόταση φιλοξενίας για οικογένειες και ζευγάρια που αναζητούν αυθεντικές εμπειρίες διακοπών με έμπνευση και σεβασμό στο νησί της Ζακύνθου.

Το ξενοδοχείο Galaxy Beach Resort στη Ζάκυνθο | Πηγή: MINDHAUS (ΔΤ)

Σχετικά με την έναρξη της συνεργασίας, η κα. Χριστίνα Τετράδη, Πρόεδρος του Zante Hospitality Group και Πρόεδρος των Ξενοδόχων Ζακύνθου, δήλωσε:  «Επιλέξαμε τη συνεργασία με την MINDHAUS, μία από τις καλύτερες εταιρείες στον τομέα του τουριστικού marketing, για την εμπειρία που διαθέτει στην ανάπτυξη και τοποθέτηση των brands στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη. Η επανατοποθέτηση του Ομίλου μας, προσδοκούμε να συνδυαστεί με τον σχεδιασμό μίας σύγχρονης στρατηγικής επικοινωνίας της Ζακύνθου ως ελκυστικού τουριστικού προορισμού».  
Από την πλευρά της MINDHAUS, ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, κ. Θεόφιλος Κυρατσούλης, δήλωσε: «Ολοένα και περισσότερες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις επενδύουν στρατηγικά στη δημιουργία επώνυμου προϊόντος μέσω δράσεων marketing. Θα διαθέσουμε όλη μας τη τεχνογνωσία και δημιουργικότητα έτσι ώστε η φιλοδοξία της Χριστίνας Τετράδη, για τα δύο μοναδικά της ξενοδοχεία, να γίνει πραγματικότητα.» 
Η νέα συνεργασία της MINDHAUS προστίθεται σε μια σειρά σημαντικών αντίστοιχων projects που έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει για ανεξάρτητους ομίλους και επενδυτές στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης. Η MINDHAUS διαθέτει ηγετική θέση στον τομέα του τουριστικού και ξενοδοχειακού μάρκετινγκ, με εξαιρετική ικανότητα να αναπτύσσει στρατηγικές που προάγουν την οικονομία επισκεπτών, με υπευθυνότητα και ανθεκτικότητα, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Kεντρική φωτογραφία: Το ξενοδοχείο Zante Park Resort & Spa στη Ζάκυνθο | Πηγή: MINDHAUS (ΔΤ)

Υποβάλλετε ένα άρθρο

Το όνομά σας *

Το email σας *

Το θέμα του άρθρου σας *

kataskevesktirion.gr
kataskevesktirion.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Πηγή φωτογραφίας: Nikki Beach Hospitality Group (ΔΤ)

15 Μαΐου 2025

Nikki Beach Resort & Spa Santorini: Ανοίγει και πάλι τις πόρτες του και υποδέχεται το καλοκαίρι του 2025


Διαβάστε το άρθρο

Πηγή φωτογραφίας: Summer Senses Luxury Resort (ΔΤ)

15 Μαΐου 2025

Summer Senses 2025: Επιστροφή στην απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία


Διαβάστε το άρθρο
14 Μαΐου 2025

Project Anemos: Νέο επενδυτικό σχέδιο ιστιοπλοϊκού τουρισμού στο Μεγανήσι Λευκάδας


Διαβάστε το άρθρο
14 Μαΐου 2025

ΙΝΣΕΤΕ: Στα 30,2 δισ. ευρώ το 2024 η άμεση συνεισφορά του τουριστικού τομέα στην ελληνική οικονομία


Διαβάστε το άρθρο

Το ξενοδοχείο Selina Paros | Πηγή φωτογραφίας: HotelBrain (ΔΤ)

12 Μαΐου 2025

Στη HotelBrain το πρώην Selina Paros – Θα λειτουργήσει από το 2026 υπό το brand Radisson Individuals


Διαβάστε το άρθρο

Πηγή φωτογραφίας: Cora Hotel & Spa (ΔΤ)

12 Μαΐου 2025

Cora Hotel & Spa: Το φετινό καλοκαίρι απογειώνεται στην καρδιά της Χαλκιδικής


Διαβάστε το άρθρο
Facebook __ Ακολουθήστε μας στο Facebook
Twitter __ Ακολουθήστε μας στο Twitter
Instagram __ Ακολουθήστε μας στο Instagram

Αναζήτηση

Επικοινωνήστε μαζί μας στο ακόλουθο email:

info[@]kataskevesktirion.gr

© 2025 Κατασκευές Κτιρίων. All Rights Reserved.