• Πρόσφατα έργα
    • Αρχιτεκτονικά
    • Design – Διακόσμηση
    • Μελέτες
    • Εργασίες
  • Δόμηση – Υποδομές
    • Ξενοδοχεία – Τουρισμός
    • Κατασκευές – Ακίνητα
    • Αστικές αναπλάσεις
    • Στατικά – Τοπογραφικά
  • Εξοικονόμηση – Ενέργεια
    • ΑΠΕ
    • Πράσινες επενδύσεις
    • Η/Μ Εγκαταστάσεις
    • Αυτοματισμοί – Τεχνολογία
  • Επιχειρήσεις
    • Εταιρικά Νέα
    • Ειδικές Τεχνολογίες
  • Αφιερώματα
  •  
Η LafargeHolcim δημοσιεύει την ημερήσια διάταξη της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του 2021
14 Απριλίου 2021
ΥΠΕΝ: Παρατάσεις προθεσμιών υλοποίησης έργων ΑΠΕ λόγω Covid-19
14 Απριλίου 2021

LG: Έλαβε τον εντυπωσιακό αριθμό των 31 design awards στα φετινά Red Dot Award

14 Απριλίου 2021
Κατηγορίες
  • Εταιρικά Νέα
Ετικέτες
  • LG
  • Red Dot Design Awards
  • αισθητική
  • σχεδιασμός

Η LG Electronics (LG) αναγνωρίστηκε για άλλη μια φορά για την υπεροχή της στον βιομηχανικό σχεδιασμό καταναλωτικών ηλεκτρικών συσκευών, λαμβάνοντας τον εντυπωσιακό αριθμό των 31 design awards στα φετινά Red Dot Award, μία από τις κορυφαίες διακρίσεις της βιομηχανίας σχεδιασμού.

Οι υψηλής αισθητικής συσκευές που διακρίθηκαν συμπεριλαμβάνουν το LG InstaView® Door–in–Door® ψυγείο, το Fridge &  Freezer pair, την σκούπα CordZero stick, τις μονάδες οικιακού κλιματισμού και το Styler.
Μεταξύ των πιο σημαντικών διακρίσεων που απονεμήθηκαν για τις συσκευές της LG ήταν στην κατηγορία Materials & Surfaces για την εφαρμογή τους σε χρώμα, υλικό και φινίρισμα (color, material and finish -CMF).
Επαναπροσδιορίζοντας τις συμβατικές οικιακές συσκευές, ο σχεδιασμός των συσκευών της LG είναι ένας συνδυασμός προηγμένης τεχνολογίας με premium υλικά που μπορούν να προσαρμοστούν, ώστε να εξυπηρετούν τις διαφορετικές ανάγκες και προδιαγραφές για κάθε πελάτη.
Υλικά όπως το ανοξείδωτο ατσάλι, το γυαλί, το μέταλλο και το FENIX – ένα καινοτόμο υλικό με προηγμένη τεχνολογία επίστρωσης που αναπτύχθηκε από την Arpa Industriale – χρησιμοποιούνται για να υπογραμμίσουν τον εκλεπτυσμό κάθε προϊόντος της συλλογής.
Ανάμεσα στις επιπλέον βραβεύσεις που έλαβε η εταιρεία περιλαμβάνεται και η αναγνώριση του LG WashTower™, μίας ολοκληρωμένης λύσης φροντίδας ρούχων που λόγω σχεδιασμού προσφέρει περισσότερο χώρο, ενώ χειρίζεται εξαιρετικά μεγάλα φορτία.
Εκτός από τις οικιακές συσκευές, ορισμένα προϊόντα πληροφορικής της LG, όπως το gaming monitor UltraGear™ και το LG gram, ξεχώρισαν για τον προηγμένο και κομψό σχεδιασμό τους, υπογραμμίζοντας τις βασικές αξίες των προϊόντων.
Τα Red Dot Design Awards είναι ένας από τους τρεις πιο διακεκριμένους διαγωνισμούς επαγγελματικού σχεδιασμού στον κόσμο και έχει καθιερωθεί διεθνώς ως ένας από τους πιο επιθυμητούς θεσμούς για την επισφράγιση ποιότητας και εξαιρετικού σχεδιασμού. Φέτος περίπου 7.800 προϊόντα υποβλήθηκαν προς εξέταση στην κριτική επιτροπή.
«Ως μία εταιρεία που προσπαθεί να προσφέρει ποιοτικά προϊόντα με εξαιρετικό σχεδιασμό, είναι πάντα μεγάλη τιμή να λαμβάνουμε αναγνώριση από την Red Dot», δήλωσε ο Lee Chul-bae, επικεφαλής του LG Electronics Corporate Design Management Center. «Η LG πιστή στη δέσμευσή της να ικανοποιεί τις ανάγκες των καταναλωτών αναβαθμίζει την ποιότητα του χώρου με προϊόντα υψηλής ποιότητας και θα συνεχίσει να προσφέρει καινοτόμο σχεδιασμό που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες αυτές».
c

Υποβάλλετε ένα άρθρο

Το όνομά σας *

Το email σας *

Το θέμα του άρθρου σας *

kataskevesktirion.gr
kataskevesktirion.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

15 Απριλίου 2026

IFAT 2026: Η Wilo παρουσιάζει ολιστικές λύσεις σε ολόκληρο τον κύκλο του νερού


Διαβάστε το άρθρο

Πηγή φωτογραφίας: Πύργος Πειραιά – Open House Athens (ΔΤ)

8 Απριλίου 2026

O Πύργος Πειραιά άνοιξε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά για το κοινό του Open House Athens


Διαβάστε το άρθρο
7 Απριλίου 2026

Η fischer αναπτύσσεται με τα συστήματα στερέωσης και λειτουργεί ανεξάρτητα από τις γεωπολιτικές επιρροές


Διαβάστε το άρθρο

Πηγή φωτογραφίας: Greenvolt Next (ΔΤ)

7 Απριλίου 2026

Greenvolt Next: Ισχυρό αποτύπωμα στη Renewable EnergyTech με επίκεντρο τις λύσεις Αυτοπαραγωγής και Αποθήκευσης για επιχειρήσεις


Διαβάστε το άρθρο

Πηγή φωτογραφίας: Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ (ΔΤ)

6 Απριλίου 2026

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: Κατακτά τον τίτλο PR Campaign of the Year και 5 ακόμα διακρίσεις στα PR Awards 2026


Διαβάστε το άρθρο
6 Απριλίου 2026

Έγκριση του λογισμικού IsZEB Certify – ΠΕΑ από το ΥΠΕΝ


Διαβάστε το άρθρο
Facebook __ Ακολουθήστε μας στο Facebook
Twitter __ Ακολουθήστε μας στο Twitter
Instagram __ Ακολουθήστε μας στο Instagram

Αναζήτηση

Επικοινωνήστε μαζί μας στο ακόλουθο email:

info[@]kataskevesktirion.gr

© 2025 Κατασκευές Κτιρίων. All Rights Reserved.