Ξενοδοχεία – Τουρισμός
Blend Development: Εξαγόρασε δύο νέα κτίρια στην Αθήνα – Θα λειτουργήσουν ως ξενοδοχεία
kataskevesktirion.gr
Η Blend Development διευρύνει το portfolio της, με την επιτυχή ολοκλήρωση της αγοράς δύο κτιρίων που βρίσκονται επί της Λ. Συγγρού 74 και επί των οδών Πειραιώς & Γερανίου 30. Τα νεοαποκτηθέντα ακίνητα θα ανακαινιστούν εκτενώς, θα πιστοποιηθούν κατά LEED και θα λειτουργήσουν ως ξενοδοχεία, από operators εγνωσμένου κύρους, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.
Οι συγκεκριμένες εξαγορές σηματοδοτούν ένα σημαντικό ορόσημο στις προσπάθειες της Blend να επεκτείνει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χαρτοφυλάκιο φιλοξενίας της εταιρείας, αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η εταιρεία και προσθέτει:
-
Το ακίνητο επί της Λεωφόρου Συγγρού 74, πρόκειται να μετατραπεί σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων, 2.300 m², με 50 δωμάτια και δύο χώρους εστίασης. Η διατηρητέα όψη θα αποκατασταθεί στην πρότερη κατάστασή της. Με ιδανική θέση δίπλα στο σταθμό του μετρό Φιξ, και εγγύτητά με το Μουσείο της Ακρόπολης και την ευρύτερη περιοχή του Κουκακίου αποτελεί μοναδικό location για την εξυπηρέτηση διεθνών και Ελλήνων επισκεπτών της πρωτεύουσας.
-
Το ακίνητο επί των οδών Πειραιώς και Γερανίου 30, που εξαγοράστηκε από την Prodea Investments, θα μετατραπεί σε ένα κατάλυμα 32 δωματίων, με χώρο λιανικής πώλησης στο ισόγειο. Οι εργασίες έχουν ήδη αρχίσει και το κατάλυμα θα τεθεί σε λειτουργία το 3ο τρίμηνο του 2025.
-
Επιπρόσθετα, η εταιρεία διαμορφώνει ένα κτίριο 5.000 m², στην οδό Σταδίου 54, σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων και δυναμικότητας 130 δωματίων. Οι κατασκευαστικές εργασίες είναι σε εξέλιξη και το ξενοδοχείο θα λειτουργήσει το 2025.

«Συνεπείς με την στρατηγική μας, προχωρούμε στην διεύρυνση του portfolio μας», σημειώνει ο διευθύνων σύμβουλος της Blend Development, κ. Πάρις Καλλιτσάντσης και προσθέτει: «Είμαστε ευτυχείς που με την απόκτηση δύο εξαιρετικών ακινήτων σε περιοχές με μεγάλη δυναμική και προοπτική, επαναβεβαιώνουμε τη δέσμευσή μας για βιώσιμη ανάπτυξη και διαρκή συμβολή στην προσπάθεια αναβάθμισης του κέντρου της Αθήνας».
Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Blend Development
Υποβάλλετε ένα άρθρο
Στείλτε μας το άρθρο σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Σχετικά
Διαβάστε επίσης
4
Νοέ
2026
ΟΝΥΞ Τουριστική: Ξεκίνησαν οι εργασίες για το τουριστικό έργο στη Σάνη Χαλκιδικής
4
Νοέ
2026
Ξενία Καλεντζίου: Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός 30ετούς εκμίσθωσης – Στα 15.000€ το ετήσιο τίμημα εκκίνησης
2
Νοέ
2026
Πάνω από 40 πολυτελή ξενοδοχεία εντάσσονται στη συλλογή της Wyndham Hotels & Resorts
29
Οκτ
2026
Grecotel: Επένδυση 20 εκατ. ευρώ για τη νέα εποχή του ιστορικού Filoxenia στην Καλαμάτα
27
Οκτ
2026
Από το οικόπεδο στο ξενοδοχείο: Τι πρέπει να εξετάσει ένας επενδυτής πριν ξεκινήσει μια τουριστική ανάπτυξη
27
Οκτ
2026



























