• Πρόσφατα έργα
    • Αρχιτεκτονικά
    • Design – Διακόσμηση
    • Μελέτες
    • Εργασίες
  • Δόμηση – Υποδομές
    • Ξενοδοχεία – Τουρισμός
    • Κατασκευές – Ακίνητα
    • Αστικές αναπλάσεις
    • Στατικά – Τοπογραφικά
  • Εξοικονόμηση – Ενέργεια
    • ΑΠΕ
    • Πράσινες επενδύσεις
    • Η/Μ Εγκαταστάσεις
    • Αυτοματισμοί – Τεχνολογία
  • Επιχειρήσεις
    • Εταιρικά Νέα
    • Ειδικές Τεχνολογίες
  • Αφιερώματα
  •  
Υπουργική απόφαση για τις «e-Άδειες» – Επιταχύνεται και απλοποιείται η έκδοση οικοδομικών αδειών
20 Μαΐου 2021
VOIDS: Μία σύνθεση συμπαγών όγκων και επιφανειών με αφαιρετικό λεξιλόγιο
20 Μαΐου 2021

attica City Link: Επένδυση 8 εκατ. ευρώ στο μεγαλύτερο πολυκατάστημα της Ελλάδας

20 Μαΐου 2021
Κατηγορίες
  • Κατασκευές – Ακίνητα
Ετικέτες
  • επανασχεδιασμός
  • επέκταση
  • καταστήματα
  • λιανεμπόριο

Ολοκληρώθηκε η επένδυση στο attica City Link, για την επέκταση 4.000 τ.μ και τον επανασχεδιασμό του 3ου και 4ου ορόφου. Η συνολική επένδυση ανήλθε σε 8 εκατ. €, λαμβάνοντας υπόψη τόσο τη συμμετοχή της ΑΤΤΙΚΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ Α.Ε., όσο και τις δαπάνες παγίων και κεφαλαίου κίνησης των συνεργατών / προμηθευτών της εταιρίας, δείχνοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους στα πολυκαταστήματα attica.

Η συνολική έκταση του attica City Link διαμορφώνεται στα 30.000 τ.μ., χαρίζοντας του τον τίτλο του μεγαλύτερου πολυκαταστήματος στην Ελλάδα. Η επέκταση αποτελεί μέρος του στρατηγικού σχεδιασμού της εταιρίας, που έλαβε την απόφαση την προηγούμενη χρονιά να προχωρήσει με τη συγκεκριμένη επένδυση παρά τις συνθήκες της αγοράς.
Η επέκταση δημιουργεί ταυτόχρονα 250 νέες θέσεις εργασίας, αριθμός που ενισχύει σημαντικά το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού των πολυκαταστημάτων, που πλέον ξεπερνάει τους 2.000 εργαζομένους και συμβάλλει στην ενδυνάμωση της απασχόλησης.
Η επέκταση του 3ου και 4ου ορόφου, θα προσφέρει μία μοναδική αγοραστική εμπειρία στους επισκέπτες. Με σεβασμό στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του διατηρητέου κτιρίου που αποτελεί landmark του κέντρου της Αθήνας, το attica City Link παραμένει η καρδιά της πόλης και εξελίσσεται εισάγοντας σύγχρονα στοιχεία, διατηρώντας παράλληλα την οπτική και αισθητική επικοινωνία με την πόλη.
O 3ος όροφος αποτελεί πλέον τον μεγαλύτερο χώρο sportswear και outdoor στο κέντρο της Αθήνας, ενώ διαθέτει ολοκληρωμένες συλλογές ρούχων και παπουτσιών από τα μεγαλύτερα αθλητικά brands καθώς και εξειδικευμένες μάρκες, προσφέρoντας μία μοναδική εμπειρία shopping, με δυνατότητες personalization από πολλά brands.
Στον 4ο όροφο, οι επισκέπτες κάνουν τα ψώνια τους διαλέγοντας ανάμεσα στα αγαπημένα τους γυναικεία luxury brands, ένδυσης, υπόδησης, κοσμημάτων και αξεσουάρ, ενώ οι υπηρεσίες εμπλουτίζονται ακόμη περισσότερο, με τη δημιουργία VIP αίθουσας για ραντεβού αγορών, κομμωτηρίου Telis Kikeris, καταστήματος Carpo και café-wine bar Le Cassis.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος των πολυκαταστημάτων attica, κος Ηλίας Κούκουτσας δήλωσε: «Στόχος μας είναι προσφέρουμε στους πελάτες των πολυκαταστημάτων attica ακόμη περισσότερες επιλογές και μία μοναδική αγοραστική εμπειρία, αξιοποιώντας στο μέγιστο τις δυνατότητες του attica Cιty Link, που αποτελεί ένα σημείο αναφοράς για το κέντρο της Αθήνας. Το πρόσφατο άνοιγμα της αγοράς αποτελεί την ιδανικότερη συγκυρία για να το πετύχουμε.»

Υποβάλλετε ένα άρθρο

Το όνομά σας *

Το email σας *

Το θέμα του άρθρου σας *

kataskevesktirion.gr
kataskevesktirion.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

15 Απριλίου 2026

Ενοίκια: Δεύτερη στην ΕΕ η Ελλάδα με άνοδο 10,1% – Ένας μισθός για ένα διαμέρισμα στην Αθήνα


Διαβάστε το άρθρο
14 Απριλίου 2026

Αγορά ακινήτων: Πως η γεωπολιτική συγκυρία του 2026 μετατρέπει την Ελλάδα σε μαγνήτη διεθνών κεφαλαίων


Διαβάστε το άρθρο
8 Απριλίου 2026

Φοιτητικές εστίες: Έξι ενδιαφερόμενοι για την ανέγερση 1.100 κλινών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής μέσω ΣΔΙΤ


Διαβάστε το άρθρο
8 Απριλίου 2026

Επανέρχεται σε πλήρη λειτουργία το Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Σχοινιά, με επένδυση 1 εκατ. ευρώ από την Alpha Bank


Διαβάστε το άρθρο

Το ξενοδοχείο Phāea Cretan Malia στην Κρήτη: Πηγή φωτογραφίας: PHĀEA – HIP (ΔΤ)

7 Απριλίου 2026

PHĀEA – HIP: Στρατηγική συμφωνία για το Phāea Cretan Malia στην Κρήτη με επένδυση αναβάθμισης 7 εκατ. ευρώ


Διαβάστε το άρθρο
6 Απριλίου 2026

Κτηματολόγιο: Τα λάθη που μπλοκάρουν τις μεταβιβάσεις και πόσο εύκολα ή δύσκολα διορθώνονται;


Διαβάστε το άρθρο
Facebook __ Ακολουθήστε μας στο Facebook
Twitter __ Ακολουθήστε μας στο Twitter
Instagram __ Ακολουθήστε μας στο Instagram

Αναζήτηση

Επικοινωνήστε μαζί μας στο ακόλουθο email:

info[@]kataskevesktirion.gr

© 2025 Κατασκευές Κτιρίων. All Rights Reserved.