Κατασκευές – Ακίνητα
ΤΑΙΠΕΔ: Ανακήρυξη πλειοδότη για την αξιοποίηση ακινήτου στην Ανδρίτσαινα Ηλείας
kataskevesktirion.gr
Ολοκληρώθηκε η αξιοποίηση παραδοσιακού ακινήτου στην Ανδρίτσαινα Ηλείας, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, που έδωσε στη δημοσιότητα το ΤΑΙΠΕΔ.
Πιο αναλυτικά, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ, εταιρεία μέλος του Υπερταμείου, κατά τη συνεδρίασή του στις 10 Απριλίου 2023, ανακήρυξε την εταιρεία με την επωνυμία «Εστία Εταιρεία Εκμετάλλευσης Ακινήτων Ι.Κ.Ε.» ως πλειοδότη στον διαγωνισμό για την αξιοποίηση ακινήτου 245 τ.μ. με λιθόκτιστο τριώροφο κτίριο 362 τ.μ. στην Ανδρίτσαινα Ηλείας, έναντι συνολικού τιμήματος ύψους 120.000 ευρώ.
Το ακίνητο ευρίσκεται εντός των ορίων του Δημοτικού Διαμερίσματος Ανδρίτσαινας, εκτός Ζώνης Οικιστικού Ελέγχου και δεν δεσμεύεται από χρήσεις γης. Νομικός Σύμβουλος του έργου είναι η KLC Law Firm και Τεχνικός Σύμβουλος ο κ. Δημήτρης Καπνιάς.
Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: iefimerida.gr | Photo © Shutterstock
Υποβάλλετε ένα άρθρο
Στείλτε μας το άρθρο σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Σχετικά
Διαβάστε επίσης
4
Σεπ
2026
REMAX Ελλάς: Πανελλαδική αύξηση 3,8% στα ενοίκια των κατοικιών το 2026 – Ποιες περιοχές «πρωταγωνιστούν»
4
Σεπ
2026
Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα «Σπίτι μου ΙΙ»: Πάνω από 14.000 συμβάσεις για την απόκτηση πρώτης κατοικίας
4
Σεπ
2026
Αρχές του 2027 θα είναι έτοιμο το νέο, πρότυπο Ειδικό Σχολείο στη Γλυφάδα
3
Σεπ
2026
Cambas Gardens: Τι περιλαμβάνει το νέο masterplan της DIMAND για το ιστορικό Κτήμα Καμπά στην Κάντζα;
3
Σεπ
2026
Σε φάση ωρίμανσης η ελληνική αγορά πολυτελών ακινήτων – Αλλάζει η εικόνα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα και τα Βόρεια Προάστια
3
Σεπ
2026



























