Εταιρικά Νέα
H Schneider Electric παρουσίασε καινοτόμα προϊόντα και ολοκληρωμένες λύσεις στους συνεργάτες της, στο πρόσφατο Innovation Day
kataskevesktirion.gr
Η Schneider Electric, ο ηγέτης στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης της ενέργειας και του αυτοματισμού, διοργάνωσε ένα ακόμα Innovation Day event, αυτή τη φορά με θέμα «Δημιουργώντας τα Κτίρια και τις Βιομηχανίες του Μέλλοντος», την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, στο Art Factory.
Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση των συνεργατών της Schneider Electric γύρω από τις ολοκληρωμένες λύσεις και τα νέα καινοτόμα προϊόντα της εταιρείας. Συγκεκριμένα, η εταιρεία έχοντας πάντα ως γνώμονα το όραμα της για τη δημιουργία ενός πιο βιώσιμου μέλλοντος με μηδενικές εκπομπές άνθρακα, όπως τόνισε ο κ. Αντώνης Ποθητός, Εμπορικός Διευθυντής της Schneider Electric, συνεχίζει να καινοτομεί και να προτείνει λύσεις που μειώνουν το περιβαλλοντικό αποτύπωμα κτιριακών και βιομηχανικών εγκαταστάσεων.
Η κα. Αριστέα Μαρμάρου, Offer Marketing Manager, Power Products, παρουσίασε την ανανεωμένη προϊοντική γκάμα υλικών χαμηλής τάσης της εταιρείας, με έμφαση σε προϊόντα και λύσεις, που σχεδιάστηκαν για να καλύπτουν τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών εφαρμογών στον κτιριακό και το βιομηχανικό τομέα. Πιο συγκεκριμένα παρουσιάστηκε ο νέος επαναστατικός αισθητήρας προστασίας από υπερθέρμανση καλωδίων PowerLogic HeatTag και η νέα γενιά διακοπτών μεταγωγής all–in–one TransferPacT.
Στο δεύτερο σκέλος της παρουσίασής της, η κα Μαρμάρου, εστίασε στις σειρές διακοπτών ισχύος και φορτίου EasyPact και στους μετρητές και τα πολυόργανα της σειράς EasyLogic, τα οποία παρέχουν την προστασία και τον έλεγχο που απαιτείται σε απλές εφαρμογές.
Στη συνέχεια, η κα. Θώμη Δεπάστα, Offer Marketing Manager, Power Systems, αναφέρθηκε στα καινοτόμα δίκτυα μέσης τάσης που είναι φιλικά προς το περιβάλλον και έχουν ψηφιακό αποτύπωμα. Επίκεντρο της παρουσίασης ήταν ο νέος έξυπνος και πράσινος πίνακας διανομής ισχύος Μέσης Τάσης SM AirSeΤ, που χρησιμοποιεί αποκλειστικά καθαρό αέρα, αντί για το επιβλαβές αέριο SF6.
Η παρουσίαση ολοκληρώθηκε με τον κ. Θάνο Τσικόγια, Data Center Solution Architect, ο οποίος μίλησε για το νέο Easy Modular UPS, μία απαραίτητη λύση για κρίσιμές υποδομές σε κτίρια και βιομηχανίες, που εξασφαλίζει την αδιάλειπτη λειτουργία τους.
Το event προσέλκυσε μεγάλο αριθμό καλεσμένων, οι οποίοι μετά την ολοκλήρωση των παρουσιάσεων είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά πολλά από τα νέα προϊόντα και να συζητήσουν με στελέχη της εταιρείας γύρω από τις νέες τάσεις του κλάδου και τις λύσεις της Schneider που ανταποκρίνονται στις νέες απαιτήσεις.
Υποβάλλετε ένα άρθρο
Στείλτε μας το άρθρο σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Σχετικά
Διαβάστε επίσης
4
Νοέ
2026
Calpak: Τριετές επενδυτικό πλάνο για τη μετάβαση σε ολοκληρωμένες λύσεις θερμικής ενέργειας
3
Νοέ
2026
Ο Όμιλος Kerakoll ανανεώνει την πιστοποίηση B Corp και παρουσιάζει την Έκθεση Βιωσιμότητας 2025
3
Νοέ
2026
STIRIXIS Group: Τρεις διακρίσεις για τον σχεδιασμό νέων χώρων για την Εθνική Τράπεζα και για την ECOSHIFT στα International Property Awards
2
Νοέ
2026
Η Blink Charging Hellas διευρύνει τη συνεργασία της με την AVIS
30
Οκτ
2026
Τα ABB Open Days ξεκινούν από την Κρήτη, φέρνοντας την καινοτομία πιο κοντά στους επαγγελματίες του κλάδου
27
Οκτ
2026



























