Αστικές Αναπλάσεις
Άνοιξε για τους πολίτες η λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας μετά από 6 χρόνια ανάπλασης
kataskevesktirion.gr
Η λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας παραδόθηκε ξανά στο κοινό, μετά από έξι χρόνια εργασιών ανάπλασης. Υπενθυμίζεται ότι η Βασιλίσσης Όλγας είχε κλείσει το 2020, κατά τη διάρκεια της θητείας του Κώστα Μπακογιάννη, με στόχο τη μετατροπή της σε έναν πιο φιλικό προς τους πεζούς χώρο, επιτρέποντας παράλληλα περιορισμένη κυκλοφορία οχημάτων που κατευθύνονται προς το Ζάππειο και τις εγκαταστάσεις τένις.
Χ. Δούκας: Ένας πολυτροπικός δρόμος, στολίδι για την Αθήνα
«Οι εργασίες στη Βασιλίσσης Όλγας επιτέλους ολοκληρώθηκαν! Σε λίγες μέρες παραδίδεται και επίσημα στους πολίτες! Η ταλαιπωρία των Αθηναίων έφτασε στο τέλος της. Από τα 6 χρόνια που παρέμενε κλειστή, τα 3,5 δεν γινόταν καθόλου έργο.
Εμείς, όμως, αναδείξαμε την ολοκλήρωση των εργασιών ως προτεραιότητα ήδη από την προεκλογική περίοδο και μέσα σε δύο χρόνια δημιουργήσαμε έναν πολυτροπικό δρόμο, στολίδι για την Αθήνα».
Και στο υστερόγραφο της ανάρτησής του σημειώνει: «Χαίρομαι που το έργο μας επικροτεί και ο κ. Μπακογιάννης».
Κεντρική φωτογραφία: Στιγμιότυπο από την λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας στην Αθήνα | Photo © EUROKINISSI
Υποβάλλετε ένα άρθρο
Στείλτε μας το άρθρο σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Σχετικά
Διαβάστε επίσης
4
Σεπ
2026
Νέα «εποχή» για την Κεντρική Αγορά Τροφίμων Πειραιά – Ολοκληρώθηκε το έργο ανάπλασης
2
Σεπ
2026
Ξεκινά η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της Λίμνης Ευβοίας
2
Σεπ
2026
Εγκρίθηκε η μελέτη για την αισθητική αναβάθμιση του Άλσους Αγίου Φίλιππα στη Νίκαια
1
Σεπ
2026
Φαληρικός Όρμος: Υπογράφεται αύριο η σύμβαση για το νέο, πρότυπο Μητροπολιτικό Πάρκο «AENAON»
1
Σεπ
2026
Μαγούλα: Η πλατεία Στάμου περνά από τα σχέδια στα έργα – Tι περιλαμβάνει η ανάπλαση;
31
Αυγ
2026



























