Η μελέτη αφορά τον σχεδιασμό εσωτερικών χώρων σε ένα νεόδμητο οινοποιείο στη Σαντορίνη και συγκεκριμένα του πωλητηρίου, του εκθετηρίου και του χώρου γευσιγνωσίας.
Το υφιστάμενο κέλυφος με τη δεδομένη διαρρύθμιση καθώς και το ύψος του προϋπολογισμού έθεσαν τους κύριους περιορισμούς του προγράμματος. Προκειμένου να οργανωθούν οι ζητούμενες λειτουργίες, ο υφιστάμενος χώρος κουζίνας αντιμετωπίστηκε ως ένας κλειστός όγκος γύρω από τον οποίο τοποθετήθηκαν οι προβλεπόμενες χρήσεις.
Η διάταξη των ενοτήτων καθοδηγεί την κίνηση του επισκέπτη, ο οποίος εισέρχεται από το πωλητήριο, ακολουθεί την περίμετρο του όγκου της κουζίνας και οδηγείται διαδοχικά στο εκθετήριο και στον χώρο γευσιγνωσίας. Για την εξυπηρέτηση των χρήσεων σχεδιάστηκαν στοιχεία εξοπλισμού και επίπλωσης, όπως πάγκοι, προθήκες, τραπέζια κλπ. για τα οποία χρησιμοποιήθηκαν κυρίως ξύλινα και σιδηρά στοιχεία.
Διαμορφωμένα ή επίπεδα φύλλα λαμαρίναςεφαρμόστηκαν στην επένδυση των τοίχων, στην κατασκευή των πάγκων και μέρους των προθηκών. Τα τραπέζια του χώρου γευσιγνωσίας έχουν βάσεις από σιδηρές διατομές.
Τάβλες αδρής ξυλείας διαμόρφωσαν τις επιφάνειες των πάγκων, των τραπεζιών, των τοίχων του πωλητηρίου και της ψευδοροφής του χώρου γευσιγνωσίας. Για τις προθήκες χρησιμοποιήθηκε κόντρα-πλακέ θαλάσσης.
Μαύρες ηφαιστειακές πέτρες, που συλλέχτηκαν από τον περιβάλλοντα χώρο του κτιρίου, τοποθετήθηκαν στη σκάφη του πάγκου του εκθετηρίου. Για το φωτισμό των χώρων, λειτουργικό και διακοσμητικό, χρησιμοποιήθηκαν στοιχεία led.