Εταιρικά Νέα
Η Ariston Group Greece συμμετείχε με επιτυχία στην Έκθεση Climatherm Energy 2024
kataskevesktirion.gr
Η Ariston υπογράφει με χαρά και περηφάνεια την επιτυχημένη συμμετοχή της στη διοργάνωση Climatherm Energy 2024, που πραγματοποιήθηκε από τις 23 έως τις 25 Φεβρουαρίου, στο Eκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo και αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις στον τομέα της Ψύξης-Θέρμανση-Ενέργειας και Κλιματικών λύσεων.
Η Climatherm Energy αποτελεί καθοριστικό σημείο αναφοράς για την προβολή των πιο καινοτόμων τεχνολογιών και λύσεων στον τομέα της ενέργειας, με έμφαση στην αειφορία και την περιβαλλοντική βιωσιμότητα.

Η Ariston, πρωτοπόρος στον κλάδο της ψύξης, θέρμανσης και ενέργειας, παρουσίασε τις πρωτοποριακές της λύσεις και τεχνολογίες, που συνδυάζουν αποδοτικότητα και βιωσιμότητα. Τα στελέχη της εταιρείας συζήτησαν με τους ενδιαφερόμενους επισκέπτες για οικιακές λύσεις, για εμπορικές συνεργασίες σε έργα μικρής και μεγαλύτερης κλίμακας, ενώ συνάντησαν και συνεργάτες, με τους οποίους ανέπτυξαν σημαντικά θέματα After Sales Service.

«Mε την συμμετοχή μας στην Climatherm Energy 2024, επιβεβαιώσαμε τη δέσμευσή μας στην καινοτομία και τη βιώσιμη ανάπτυξη, προσφέροντας λύσεις, που συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής. Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλους όσους επισκέφθηκαν το περίπτερό μας και είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις προτάσεις και τις καινοτομίες μας. Στόχος μας είναι η αξιοποίηση νέων ευκαιριών για προσοδοφόρες συνεργασίες, ισχυροποιώντας τη θέση μας και τη θέση των συνεργατών μας στην ελληνική αγορά. Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους διοργανωτές της Climatherm Energy για την τόσο επιτυχημένη εκδήλωση», αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία στην ανακοίνωσή της.
Υποβάλλετε ένα άρθρο
Στείλτε μας το άρθρο σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Σχετικά
Διαβάστε επίσης
4
Νοέ
2026
Calpak: Τριετές επενδυτικό πλάνο για τη μετάβαση σε ολοκληρωμένες λύσεις θερμικής ενέργειας
3
Νοέ
2026
Ο Όμιλος Kerakoll ανανεώνει την πιστοποίηση B Corp και παρουσιάζει την Έκθεση Βιωσιμότητας 2025
3
Νοέ
2026
STIRIXIS Group: Τρεις διακρίσεις για τον σχεδιασμό νέων χώρων για την Εθνική Τράπεζα και για την ECOSHIFT στα International Property Awards
2
Νοέ
2026
Η Blink Charging Hellas διευρύνει τη συνεργασία της με την AVIS
30
Οκτ
2026
Τα ABB Open Days ξεκινούν από την Κρήτη, φέρνοντας την καινοτομία πιο κοντά στους επαγγελματίες του κλάδου
27
Οκτ
2026



























