• Πρόσφατα έργα
    • Αρχιτεκτονικά
    • Design – Διακόσμηση
    • Μελέτες
    • Εργασίες
  • Δόμηση – Υποδομές
    • Ξενοδοχεία – Τουρισμός
    • Κατασκευές – Ακίνητα
    • Αστικές αναπλάσεις
    • Στατικά – Τοπογραφικά
  • Εξοικονόμηση – Ενέργεια
    • ΑΠΕ
    • Πράσινες επενδύσεις
    • Η/Μ Εγκαταστάσεις
    • Αυτοματισμοί – Τεχνολογία
  • Επιχειρήσεις
    • Εταιρικά Νέα
    • Ειδικές Τεχνολογίες
  • Αφιερώματα
  •  
Η Λάρνακα μεταμορφώνεται σε “smart city” – Αποκτά «έξυπνο» φωτισμό αλλά και «έξυπνη» στάθμευση
28 Νοεμβρίου 2023
ΕΛΣΤΑΤ: Υποχώρησε η οικοδομική δραστηριότητα τον Αύγουστο
28 Νοεμβρίου 2023

Ηράκλειο Κρήτης: Εγκαινιάστηκε ο νέος πολυχώρος αθλητισμού και αναψυχής στην Αυγενική

28 Νοεμβρίου 2023
Κατηγορίες
  • Αστικές Αναπλάσεις
Ετικέτες
  • αθλητισμός
  • αναψυχή
  • εγκαίνια
  • πολυχώρος

Ένα πολύ σημαντικό έργο για ολόκληρη την περιοχή της Παλιανής εγκαινίασε το πρωί της Κυριακής 19 Νοεμβρίου 2023, ο Δήμαρχος Ηρακλείου, κ. Βασίλης Λαμπρινός.

Πρόκειται για τον νέο πολυχώρο αθλητισμού και αναψυχής στην Αυγενική, ο οποίος περιλαμβάνει γήπεδο μπάσκετ, γήπεδο ποδοσφαίρου (8χ8) καθώς και παιδική χαρά. Παρουσία πλήθους κόσμου, των πρόεδρων των τοπικών κοινοτήτων και πολλών παιδιών, πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός. Αμέσως μετά ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, κ. Γιάννη Αναστασάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη, κ. Νίκο Συριγωνάκη και τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης «Ηράκλειο 375», κ. Νίκο Γιαλιτάκη, έκοψαν την κορδέλα, δίνοντας το έναυσμα ώστε οι μικροί αθλητές να γεμίσουν τα γήπεδα και την παιδική χαρά με το κέφι και την ενέργειά τους.
Όπως τόνισε ο Δήμαρχος χαρακτηριστικά: «Ολοκληρώσαμε ένα ακόμα σημαντικό έργο στην περιφέρεια του Δήμου Ηρακλείου, το οποίο αποτελούσε και πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής. Θεωρούμε ότι τέτοιες παρεμβάσεις είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για τις τοπικές κοινωνίες, καθώς δίνουν διέξοδο στα παιδιά κυρίως αλλά και στους ενήλικες που θέλουν να αθληθούν, ενώ παράλληλα βοηθούν ιδιαίτερα στην διατήρηση της κοινωνικής συνοχής. Θέλω να ευχαριστήσω τους προέδρους των κοινοτήτων της Παλιανής για την καλή συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια καθώς και όλους όσοι βοήθησαν ώστε το έργο να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί στους κατοίκους που τόσο το είχαν ανάγκη. Εύχομαι και ελπίζω ότι όλοι θα βοηθήσουν ώστε ο χώρος να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση».
Τα νέα γήπεδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ καθώς και η παιδική χαρά, κατασκευάστηκαν στο δημοτικό ακίνητο όπου υπήρχε το παλιό ποδοσφαιρικό γήπεδο της περιοχής. Το έργο μελετήθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ηρακλείου και εκτελέστηκε με ίδιους πόρους.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Δήμος Ηρακλείου Κρήτης (ΔΤ)

Υποβάλλετε ένα άρθρο

Το όνομά σας *

Το email σας *

Το θέμα του άρθρου σας *

kataskevesktirion.gr
kataskevesktirion.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Πηγή φωτογραφίας: Δήμος Ιλίου (ΔΤ)

16 Απριλίου 2026

Παραδόθηκε το Νέο Ανοιχτό Πάρκο Άθλησης στον Δήμο Ιλίου


Διαβάστε το άρθρο
15 Απριλίου 2026

Σε τροχιά ΕΣΠΑ η ανάπλαση της πλατείας Δημοκρατίας και το ξύλινο ντεκ στην παραλία Θεσσαλονίκης


Διαβάστε το άρθρο
15 Απριλίου 2026

Σύγχρονο πάρκο ποδηλασίας με πίστα για skateboard θα κατασκευαστεί στα Γιαννιτσά


Διαβάστε το άρθρο
8 Απριλίου 2026

Χρηματοδότηση, ύψους 4,6 εκατ. ευρώ, για την ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων στο Δήμο Κοζάνης


Διαβάστε το άρθρο
7 Απριλίου 2026

Η ανάπτυξη στο Ελληνικό, οι πόλεις των 15 λεπτών και η καθημερινή λειτουργικότητα


Διαβάστε το άρθρο
7 Απριλίου 2026

Άνοιξε για τους πολίτες η λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας μετά από 6 χρόνια ανάπλασης


Διαβάστε το άρθρο
Facebook __ Ακολουθήστε μας στο Facebook
Twitter __ Ακολουθήστε μας στο Twitter
Instagram __ Ακολουθήστε μας στο Instagram

Αναζήτηση

Επικοινωνήστε μαζί μας στο ακόλουθο email:

info[@]kataskevesktirion.gr

© 2025 Κατασκευές Κτιρίων. All Rights Reserved.