• Πρόσφατα έργα
    • Αρχιτεκτονικά
    • Design – Διακόσμηση
    • Μελέτες
    • Εργασίες
  • Δόμηση – Υποδομές
    • Ξενοδοχεία – Τουρισμός
    • Κατασκευές – Ακίνητα
    • Αστικές αναπλάσεις
    • Στατικά – Τοπογραφικά
  • Εξοικονόμηση – Ενέργεια
    • ΑΠΕ
    • Πράσινες επενδύσεις
    • Η/Μ Εγκαταστάσεις
    • Αυτοματισμοί – Τεχνολογία
  • Επιχειρήσεις
    • Εταιρικά Νέα
    • Ειδικές Τεχνολογίες
  • Αφιερώματα
  •  
Ξεκινά μέσα στο φθινόπωρο το νέο «Εξοικονομώ» με έμφαση στα έξυπνα σπίτια
24 Ιουλίου 2020
Επαναλειτουργεί ριζικά ανακαινισμένο το ιστορικό Radisson Βlu Park Hotel Athens
24 Ιουλίου 2020

ΕΛΣΤΑΤ: Πτώση κατέγραψαν οι τιμές κατασκευής νέων κατοικιών το β’ τρίμηνο 2020

24 Ιουλίου 2020
Κατηγορίες
  • Στατικά – Τοπογραφικά
Ετικέτες
  • Γενικός δείκτης
  • κατασκευές
  • κατοικίες
  • νέα κτίρια
  • τιμές

Τους Δείκτες Τιμών Κατηγοριών Έργων Κατασκευής Νέων Κτηρίων Κατοικιών για το Β’ τρίμηνο 2020 δημοσίευσε η ΕΛΣΤΑΤ.

Αναλυτικότερα:
Ο Γενικός Δείκτης Τιμών Κατηγοριών Έργων Κατασκευής Νέων Κτηρίων Κατοικιών του Β’ τριμήνου 2020, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Β’ τριμήνου 2019, παρουσίασε μείωση 0,5%, έναντι μείωσης 0,4%, που σημειώθηκε κατά την σύγκριση των αντίστοιχων δεικτών του έτους 2019 με το 2018.
Ο Γενικός Δείκτης κατά το Β’ τρίμηνο 2020, σε σύγκριση με τον δείκτη του Α’ τριμήνου 2020, παρουσίασε μείωση 0,4%, έναντι αύξησης 0,1%, που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση των δεικτών του έτους 2019.
Ο μέσος δείκτης του δωδεκαμήνου Ιουλίου 2019-Ιουνίου 2020, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του δωδεκαμήνου Ιουλίου 2018-Ιουνίου 2019, παρουσίασε μείωση 0,4%, έναντι μη μεταβολής, που σημειώθηκε κατά τα αντίστοιχα προηγούμενα δωδεκάμηνα.
Ο Γενικός Δείκτης Τιμών Κόστους Κατασκευής Νέων Κτηρίων Κατοικιών του Β’ τριμήνου 2020, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Β’ τριμήνου 2019, παρουσίασε μείωση 0,1%,έναντι αύξησης 0,1%, που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση των δεικτών του έτους 2019 με το 2018. Ειδικότερα, η ετήσια μείωση κατά 0,1%, οφείλεται στη μείωση του Δείκτη Τιμών Υλικών κατά 0,4%, καθώς και στην αύξηση του Δείκτη Τιμών Αμοιβής Εργασίας κατά 0,4%.
Ο Γενικός Δείκτης κατά το Β’ τρίμηνο 2020, σε σύγκριση με τον δείκτη του Α’ τριμήνου 2020, παρουσίασε μείωση 0,4%, έναντι αύξησης 0,1%, που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση των δεικτών του έτους 2019. Ειδικότερα, η τριμηνιαία μείωση κατά 0,4%, οφείλεται στη μείωση του Δείκτη Τιμών Υλικών κατά 0,6% και στη μείωση του Δείκτη Τιμών Αμοιβής Εργασίας κατά 0,1%.
Ο μέσος δείκτης του δωδεκαμήνου Ιουλίου 2019-Ιουνίου 2020, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του δωδεκαμήνου Ιουλίου 2018-Ιουνίου 2019, παρουσίασε αύξηση 0,2%. Επίσης, αύξηση 0,2% παρατηρήθηκε στη σύγκριση των μέσων δεικτών κατά τα αντίστοιχα προηγούμενα δωδεκάμηνα.

Υποβάλλετε ένα άρθρο

Το όνομά σας *

Το email σας *

Το θέμα του άρθρου σας *

kataskevesktirion.gr
kataskevesktirion.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Φωτορεαλιστική απεικόνιση κεντρικού χώρου ισογείου με εμβληματικά έργα των συλλογών (ΕΑΜ) | Πηγή: ΥΠΠΟ

14 Απριλίου 2026

Προχωρά ο σχεδιασμός του εκσυγχρονισμού του Εθνικού Αρχαιολογικού και του Επιγραφικού Μουσείου


Διαβάστε το άρθρο
14 Απριλίου 2026

Ρέθυμνο: Υπογραφή σύμβασης για κατασκευή έργων από σκυρόδεμα σε δρόμους και κοινόχρηστους χώρους


Διαβάστε το άρθρο
30 Μαρτίου 2026

Αποκαθίσταται ο ιστορικός Μεντρεσές των Αθηνών με 1,2 εκατ. ευρώ


Διαβάστε το άρθρο
30 Μαρτίου 2026

Πρόταση ανάδειξης και προστασίας του «Λεπροκομείου Καρλοβάσου» στη Σάμο


Διαβάστε το άρθρο
30 Μαρτίου 2026

ΥΠΠΟ: Αποκαθίσταται το σκηνικό οικοδόμημα του αρχαίου θεάτρου της Λάρισας – Θωρακίζεται με έργα πυροπροστασίας


Διαβάστε το άρθρο

Τρισδιάστατη απεικόνιση συνόλου έπαυλης | Πηγή: φωτογραφίας ΥΠΠΟ

23 Μαρτίου 2026

Αποκαθίσταται η ρωμαϊκή έπαυλη στο Αμύνταιο Φλώρινας, με ψηφιδωτά και τοιχογραφίες


Διαβάστε το άρθρο
Facebook __ Ακολουθήστε μας στο Facebook
Twitter __ Ακολουθήστε μας στο Twitter
Instagram __ Ακολουθήστε μας στο Instagram

Αναζήτηση

Επικοινωνήστε μαζί μας στο ακόλουθο email:

info[@]kataskevesktirion.gr

© 2025 Κατασκευές Κτιρίων. All Rights Reserved.