Εταιρικά Νέα
Νέο webinar για την Αειφορία και το Περιβαλλοντικό Αποτύπωμα των Κτιρίων: O EcoIndex Calculator της Knauf Insulation
kataskevesktirion.gr
Η Knauf Insulation, μένοντας πιστή στην πάγια δέσμευσή της, για υποστήριξη των αναγκών της αγοράς, με βάση τις ανάγκες για θερμομόνωση και εξοικονόμηση ενέργειας, ηχομόνωση, πυροπροστασία στα κτίρια, και παραμένοντας πάντα πρόθυμη για ανταλλαγή απόψεων, γνώσης και εμπειρίας, είναι στην ευχάριστη θέση να αναγγείλει πως διοργανώνει νέο Webinar, την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023, ώρα διεξαγωγής: 16:00 – 17:30 μ.μ., με θεματολογία «Αειφορία και Περιβαλλοντικό Αποτύπωμα Κτιρίων. O EcoIndex Calculator της Knauf Insulation».
Η εκπαίδευση αφορά:
-
Αρχιτέκτονες.
-
Μελετητές.
-
Συμβούλους αειφόρου δόμησης.
-
Κατασκευαστές.
-
Στελέχη στο χώρο ανάπτυξης και διαχείρισης ακινήτων.
Που επιθυμούν:
Να ενημερωθούν για τις πλέον πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα της αειφορίας του δομημένου περιβάλλοντος και να εμβαθύνουν σε έννοιες όπως «περιβαλλοντικό αποτύπωμα», «αποτύπωμα άνθρακα», «αξιολόγηση κύκλου ζωής κτιρίων» και «διαπιστευτήρια αειφορίας» προϊόντων και λύσεων δόμησης.
Επίσης, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά δημόσια, ο EcoIndex Calculator της Knauf Insulation, ένα νέο πρωτοποριακό εργαλείο που καθιστά τη σύγκριση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος μεταξύ δομικών προϊόντων και συστημάτων, μια απλή διαδικασία!

Εισηγητές:
-
Τη συνεδρία θα προλογίσει ο κύριος Αλέξανδρος Αθανασούλας, πρόεδροςSustainable Building Council Greece (SBC Greece), Διευθύνων Σύμβουλος STIRIXIS GROUP.
-
Η κα. Sandra Bär, LEED AP BD+C / DGNB Consultant / WELL AP | Managing Director, BEYOND SUSTAINABILITY.
-
Ο κ. Τάσος Αργύρης, Υπεύθυνος Τεχνικής Υποστήριξης & Προδιαγραφών,Knauf Insulation, Μηχανολόγος Μηχανικός MEng./M.Sc.
-
Ο Δρ. Γιάννης Κοντούλης, Γενικός ΔιευθυντήςKnauf Insulation.
Περιεχόμενα:
1) Εισαγωγή στην αειφορία από τον πρόεδρο του SBC Greece (Κ. Αλέξανδρος Αθανασούλας).
2) Αποτύπωμα Άνθρακα δομημένου περιβάλλοντος, επίδραση των προϊόντων στην Αξιολόγηση Κύκλου Ζωής των κτιρίων, τελευταίες εξελίξεις του κλάδου (Κα. Sandra Bär).
3) Ο EcoIndex Calculator της Knauf Insulation.
4) Υποθέσεις εργασίας και real-time επίδειξη των δυνατοτήτων του εργαλείου.
5) Ανταλλαγή απόψεων / συζήτηση.
Η συμμετοχή στο διαδικτυακό σεμινάριο είναι δωρεάν και πρέπει να γίνει δήλωση ενδιαφέροντος μέχρι την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου με συμπλήρωση και υποβολή της φόρμας επικοινωνίας (Δείτε το κάτωθι link). Όσες και όσοι παρακολουθήσουν τα σεμινάρια μπορούν να λάβουν αποδεικτικό παρακολούθησης.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το webinar και εγγραφές πατήστε, εδώ
Υποβάλλετε ένα άρθρο
Στείλτε μας το άρθρο σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Σχετικά
Διαβάστε επίσης
7
Αυγ
2026
Κορυφαία διάκριση EcoVadis για τη Wilo: Platinum για πέμπτη φορά, εξαιρετική επίδοση για τρίτη φορά
6
Αυγ
2026
Νέα διπλή κορυφαία διάκριση για τη Schneider Electric στα Cloud Computing Awards 2026
31
Ιούλ
2026
Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: Για μία ακόμη χρονιά ανάμεσα στις «The Most Sustainable Companies in Greece»
31
Ιούλ
2026
Πέντε χρόνια ΔΕΗ blue: Το μεγαλύτερο δίκτυο δημόσιας φόρτισης στην Ελλάδα που επεκτείνεται δυναμικά στη Νοτιοανατολική Ευρώπη
30
Ιούλ
2026
TITAN: Αύξηση καθαρών κερδών 16% στα €153,2 εκατ. το α’ εξάμηνο 2026 – Στα €1,42 δισ. οι πωλήσεις
28
Ιούλ
2026



























