Η εταιρεία QPROJECT υλοποίησε την κατασκευή του all day patisserie bistro «UMAMI LAB» επί της Ελ. Βενιζέλου στη Νέα Ερυθραία, συνολικής επιφάνειας 350 m², αναπτυσσόμενη σε 3 επίπεδα.
Με όχημα τις γλυκές δημιουργίες του διάσημου pastry chef και co-partner κου Διονύση Αλέρτα, σε συνδυασμό με την ανάγκη μιας all day εμπειρίας για καφέ και κρύο πιάτο αποτυπώθηκαν στο σχεδιασμό του χώρου, εναλλαγές υλικών που αποπνέουν μια elegant και ταυτόχρονα ζεστή ατμόσφαιρα για τον πελάτη.
Αξίζει να αναφερθεί ότι δημιουργήθηκε ένα σύγχρονο πιστοποιημένο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής με τις απαιτούμενες τροποποιήσεις του συνόλου της ηλεκτρομηχανολογικής υποδομής του κτιρίου.
Τίτλος έργου: “UmamiLab”, Κατηγορία έργου: Κατασκευή all day patisserie bistro, Τοποθεσία: Νέα Ερυθραία – Αθήνα, Αρχιτεκτονική μελέτη – Κατασκευή:QPROJECT, Εμβαδόν: 350 m², Κείμενο Παρουσίασης:QPROJECT, Φωτογραφίες: Γιάννης Γιαννέλος
English description: QPROJECT implemented the construction of the all-day patisserie-bistro «UMAMI LAB» on El. Venizelou at Nea Erythrea, with a total surface of 350 m², spread over 3 levels
Driven by the sweet creations of the famous pastry chef and co-partner Mr. Dionysis Alertas, coupled with the need for an all-day coffee and cold plate experience, QPROJECT captured on the design of the space the alternations of the materials that exude an elegant and at the same time warm atmosphere for the client.
On the ground floor is the retail shop of the company that integrates with the outdoor space. The laboratory and the supporting areas are situated on the basement.
It is worth mentioning that QPROJECTcreated a modern certified pastry lab through the modification of the entire electromechanical infrastruction of the building.