Τα πετρώματα TEPOSTONE είναι εύκαμπτα τεχνητά πετρώματα, ιδανικά τόσο για εσωτερική όσο και για εξωτερική χρήση. Κατασκευάζονται από φυσικά ορυκτά υλικά, φιλικά προς το περιβάλλον, με κύριο υλικό το τσιμέντο. Εφαρμόζονται σε τοίχους από μπετόν, σοβά, σε τσιμεντοσανίδα, γυψοσανίδα, ξύλινες και μεταλλικές επιφάνειες, γυαλί, πάνελ.
Έχοντας ήδη επιτυχώς επιδοτημένες εφαρμογές από την πρώτη δράση «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον», τα πετρώματα TEPOSTONE συμπεριλαμβάνονται και πάλι στις επιλέξιμες δαπάνες του επιδοτούμενου προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον II» στην δεύτερη κατηγορία «Τοποθέτηση/αναβάθμιση θερμομόνωσης», αφού μπορούν να αυξήσουν τις θερμομονωτικές ιδιότητες πλέον του 80% όταν τοποθετηθούν ως τελικό επίστρωμα σε ολοκληρωμένο σύστημα θερμοπρόσοψης.

Πέραν των θερμομονωτικών τους ιδιοτήτων, τα πετρώματα είναι 100% υγρομονωτικά: τοποθετούνται άπαξ, ενώ απαλλάσσουν από την ανάγκη αντικατάστασης της πολυστερίνης.

Επένδυση με εύκαμπτα πετρώματα TEPOSTONE στην κατασκευή σας σημαίνει:
  • Μηδενικό κόστος συντήρησης όλου του συστήματος θερμοπρόσοψης.
  • Υψηλή αντοχή σε ακραίες καιρικές συνθήκες.
  • Εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση.
  • Δημιουργία υψηλής αισθητικής εξωτερικών ή/και εσωτερικών χώρων.
  • Απεριόριστες δυνατότητες χρωματισμών.
  • Παραγωγή από 100% φυσικές πρώτες ύλες.
Επιπλέον παρέχεται η ασφάλεια της άριστης ποιότητας των προϊόντων της εταιρείας, που παρασκευάζονται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας στην Ευρώπη.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Tepostone Ελλάδα Εργοστάσιο

Γραφεία 2ο χλμ Λ. Μαρκοπούλου – Καλυβίων Καλύβια Αττικής, Τ.Κ. 19010 Τηλ./ Fax: +30 22990 46470

Tepostone Κύπρος

Υποκατάστημα – Γραφεία Καλλιπόλεως 15Γ Λευκωσία Τ.Κ. 1055 Τηλ./ Fax: +357 22013124

Στοιχεία Επικοινωνίας

www.tepostone.gr | e-mail: info@tepostone.gr

 

Σχόλια

σχόλια