Η Sielight συμμετέχει στην 2η διεθνή έκθεση “Elec.Tec 2018”, παρουσιάζοντας στο περίπτερο C-17 τα φωτιστικά LED και τα συστήματα διαχείρισης τεχνολογίας αιχμής της OSRAM Lighting Solutions, την οποία αντιπροσωπεύει στην Ελληνική αγορά.

Έργο οδοφωτισμού της εταιρείας “Sielight” στην περιοχή Ουζάκια Καλαμάτας

Κατά τη διάρκεια της διεθνούς έκθεσης, οι επαγγελματίες του κλάδου, έμποροι, κατασκευαστές και μελετητές, θα λάβουν σφαιρική ενημέρωση για τα φωτιστικά LED Essentials της OSRAM, τα οποία συνδυάζουν εξαιρετικό αποτέλεσμα, υψηλή ποιότητα, προσιτή τιμή και μικρότερη κατανάλωση ενέργειας έως και 85%.
Οι επισκέπτες της Sielight, θα έχουν επίσης την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους έμπειρους μηχανικούς της εταιρείας για τα νέα προϊόντα των brands OSRAM, Siteco και Τraxon-ecue για την Έξυπνη Πόλη και το Δυναμικό Φωτισμό.
Οι προτάσεις της OSRAM Lighting Solutions για το σύγχρονο κτίριο θα παρουσιαστούν αναλυτικότερα στο πλαίσιο του συνεδρίου Elec.Tec Forum, το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, στις 16:00, στη Συνεδριακή Αίθουσα Α.
Κατά την εισήγησή της, η διευθύντρια Πωλήσεων της εταιρείας, κ. Αλεξάνδρα Παπαντωνοπούλου, θα μιλήσει για τον φωτισμό LED και τη σωστή επιλογή των φωτιστικών. Στη συνέχεια, o διευθυντής Έργων, κ. Ιωάννης Κοκορότσικος θα αναφερθεί στα «Ευέλικτα συστήματα διαχείρισης φωτισμού, διότι η απλή μετάβαση στο LED δεν είναι αρκετή!»
H έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της την Παρασκευή 23/02 και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 26/02, στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο (M.E.C.) Παιανίας.

Σχόλια

σχόλια

scavolini
kostal