Σκανάροντας με το GEOSLAM ZEB-REVO

Το Αισθητικό Δάσος Υμηττού βρίσκεται στη δυτική πλευρά του όρους και συνορεύει προς βορρά, ανατολικά και νότια με τις βραχώδεις πλαγιές του Υμηττού και στα δυτικά με την Πανεπιστημιούπολη Αθηνών και τους δήμους Καισαριανής και Βύρωνα.

Σκανάροντας με το GeoSlam ZEB–REVO

Η συνολική έκταση του δάσους είναι 4.460 στρέμματα και απλώνεται από την άκρη της πόλης μέχρι τις βραχώδεις πλαγιές του Υμηττού στα 760 μέτρα υψόμετρο. Στην περιοχή κυριαρχούν οι μέτριες και οι ισχυρές κλίσεις (30% – 65%). Χρησιμοποιώντας το GeoSlam ZEB–REVO, έγινε πλήρης αποτύπωση τμήματος του Αισθητικού Δάσους Υμηττού (σημείο Καλοπούλα) σε μόλις 18 λεπτά!

Σάρωση με GeoSlam ZEB–REVO – Παραγόμενο νέφος σημείων από Αισθητικό Δάσος Υμηττού – σημείο Καλοπούλα

Σάρωση με GeoSlam ZEB–REVO – Παραγόμενο νέφος σημείων από Αισθητικό Δάσος Υμηττού – σημείο Καλοπούλα

Το ZEB-REVO σε αντίθεση με τα terrestrial laser scanner, δεν χρειάζεται να είναι ακίνητο κατά τη διάρκεια της σάρωσης, αλλά κρατώντας το στο χέρι μπορούμε να περπατήσουμε μέσα στο χώρο και να μετρήσουμε ακόμα και τα πιο απόκρυφα σημεία. Χωρίς την ανάγκη για χρήση στόχων, το λογισμικό κάνει αυτόματα το cloud registration και έτσι εκμηδενίζεται στην κυριολεξία η δουλειά γραφείου για την παραγωγή του συνολικού νέφους σημείων.

Σάρωση με GeoSlam ZEB–REVO – Τομή παραγόμενου νέφους σημείων

Η ακρίβεια που πετυχαίνει το ZEB-REVO είναι της τάξης των 2-3cm και η ταχύτητα σάρωσης είναι 43200 σημεία/δευτερόλεπτο. Το ZEB-REVO καλύπτει τις ανάγκες αποτύπωσης και χαρτογράφησης για πληθώρα εφαρμογών εσωτερικών, εξωτερικών και υπόγειων χώρων, σε πολλούς και διαφορετικούς κλάδους όπως Αρχιτεκτονική, Τοπογραφία, Μηχανική, Κατασκευή, Ασφάλεια, Δασολογίας, Εξόρυξη, Γεωλογία κ.α.  

Σάρωση με GeoSlam ZEB–REVO – Αισθητικό Δάσος Υμηττού – σημείο Καλοπούλα

Νέο καινοτόμο Φορητό Laser Scanner ΖΕΒ-REVO της GeoSlam 

H εταιρεία LANDMARK – Γ. ΛΟΥΤΡΙΔΗΣ ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρείας GeoSlam (Αγγλία), με σήμα αναφοράς τα φορητά laser scanners, παρουσιάζει το νέο της προϊόν ZEB–REVO. Η καινοτομία της χρήσης του συγκεκριμένου laser scanner έγκειται στην εν κινήσει σάρωση του υπό μελέτη κλειστού ή ανοιχτού χώρου, χωρίς την ανάγκη στόχων, γεγονός που καθιστά την διαδικασία της σάρωσης πολύ απλή και εξαιρετικά ταχύτατη!

Η εταιρεία:

Η εταιρία LANDMARK – Γ. ΛΟΥΤΡΙΔΗΣ ιδρύθηκε το 1968 με σκοπό την αντιπροσώπευση τοπογραφικών οργάνων υψηλής τεχνολογίας. Έκτοτε, καλύπτει τις ανάγκες σε τοπογραφικό εξοπλισμό ενός ευρέως φάσματος πελατών, από κατασκευαστικές εταιρίες μέχρι τεχνικά – μελετητικά γραφεία και από τεχνικές υπηρεσίες Δημοσίου τομέα μέχρι και ιδιώτες τοπογράφους, αρχιτέκτονες και πολιτικούς μηχανικούς.
Η υψηλή τεχνολογία, η αξιοπιστία, η αντοχή και βέβαια η καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής των οργάνων που αντιπροσωπεύει η Landmark έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της και έχουν χαρίσει στην εταιρία ηγετική θέση στην ελληνική αγορά.
Φιλοσοφία της εταιρίας είναι η προσφορά προηγμένων και αξιόπιστων τεχνολογικών λύσεων, η επικοινωνία και υποστήριξη των πελατών της σε κάθε ερώτημα, καθώς και το άμεσο service των οργάνων από τεχνικούς με μεγάλη πείρα και εκπαίδευση στο εξωτερικό.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Σχόλια

σχόλια