Μετά την υπογραφή της συμφωνίας με το εμπορικό κέντρο και την εξασφάλιση των απαραίτητων αδειών, ο Όμιλος Cyfield, προχωρά με τις εργασίες κατασκευής της νέας πτέρυγας του «The Mall of Cyprus», οι οποίες αφορούν αύξηση των εμπορικών χώρων κατά 6.000 τετραγωνικά μέτρα, μερική αναδιαμόρφωση των υφιστάμενων χώρων και αύξηση του χώρου στάθμευσης κατά 20%, δημιουργώντας 300 περίπου επιπλέον θέσεις.
Βάσει του σχεδιασμού, θα επεκταθεί η βόρεια πλευρά των εγκαταστάσεων του εμπορικού κέντρου, με νέους χώρους λιανικής πώλησης, οι οποίοι θα κατασκευαστούν στο υφιστάμενο επίπεδο στάθμευσης στο ισόγειο.
Οι εργασίες αναβάθμισης δεν πρόκειται να επηρεάσουν την εύρυθμη λειτουργία του «The Mall of Cyprus», καθώς, ο Όμιλος Cyfield έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα διευκόλυνσης του κοινού. Κατά τη διάρκεια των έργων, θα υπάρχει ειδική σήμανση στους εκάστοτε χώρους που επηρεάζονται, ενώ η Ομάδα Ασφαλείας θα βρίσκεται επί τόπου για να διασφαλίσει την ομαλή διακίνηση του καταναλωτικού κοινού.
Τα έργα επέκτασης του εμπορικού κέντρου, θα ολοκληρωθούν το δεύτερο τρίμηνο του 2019 και στόχος είναι να προσφέρουν στους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία ψωνίσματος και διασκέδασης με περισσότερη άνεση, ευχρηστία των χώρων του εμπορικού κέντρου και άριστη εξυπηρέτηση.

Πηγή: www.inbusinessnews.com

Σχόλια

σχόλια