Οι υαλοπίνακες SGG COOL-LITE SKN 154 και SKN 154 II έχουν επίστρωση ελέγχου της ηλιακής ακτινοβολίας και µπορούν να χρησιµοποιηθούν τόσο σε κατοικίες όσο και σε επαγγελµατικά κτίρια.

Εξαιτίας των µοναδικών ιδιοτήτων της επίστρωσης τους, είναι κατάλληλα για εφαρµογές που απαιτούν απλούς (Annealed) αλλά και θερµικά ενισχυµένους υαλοπίνακες (Securit).

Περιγραφή

Ο υαλοπίνακας SGG COOL-LITE SKN 154 II αποτελεί μέρος της συνεχούς εξελισσόµενης γκάµας των «ουδέτερων» επιστρώσεων ελέγχου ηλιακής ακτινοβολίας της Saint Gobain Glass. Η επίστρωση εφαρµόζεται σε υαλοπίνακα SGG PLANICLEAR διαμέσου καθοδικού ψεκασµού υπό συνθήκες κενού.
Για την επίτευξη των προβλεπόµενων θερµικών ιδιοτήτων του, το SGG COOL-LITE SKN 154 II διαµέσου της δυνατότητας που έχει να ελέγχει την προσπίπτουσα ηλιακή ακτινοβολία καθώς και της ουδέτερης εµφάνισής του, θα πρέπει πάντοτε να σκληραίνεται θερµικά (Securit) πριν συναρµολογηθεί σε µονάδα διπλού υαλοπίνακα.
Αυτά τα δύο µοντέλα είναι σχεδιασµένα για διπλή χρήση στην ίδια πρόσοψη π.χ. ο SGG COOL-LITE SKN 154 σε απλή (Annealed) µορφή και ο SGG COOL-LITE SKN 154 II σε θερµικά σκληρυµένη (Securit) µορφή.

Οφέλη

Ο υαλοπίνακας SGG COOL-LITE SKN 154 της Saint Gobain Glass έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει εξαιρετική ηλιακή και θερµική απόδοση:  
  • Πολύ χαµηλό ηλιακό συντελεστή / g-value: 0.28,
  • Βέλτιστο συντελεστή θερµοπερατότητας / U-value: 1.0W/m²K,
  • Ουδέτερη εµφάνιση τόσο στη µετάδοση όσο και στην εξωτερική ανάκλαση,
  • Ικανοποιητικά επίπεδα µετάδοσης φυσικού φωτός.
Ο υαλοπίνακας SGG COOL-LITE SKN 154 µπορεί να χρησιµοποιηθεί για τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των κτιρίων, µειώνοντας σηµαντικά τα ποσοστά υπερθέρµανσης αλλά και του ιδιαίτερα δαπανηρού κλιµατισµού. Είναι κατάλληλος για χρήση σε µεγάλες επιφάνειες όπου απαιτούνται υψηλές επιδόσεις ηλιακής προστασίας, ενώ παράλληλα µειώνει αισθητά την εκτεταµµένη απώλεια θερµότητας.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Διπλός υαλοπίνακας µε SGG Cool Lite SKN 154

Εσωτερικός υαλοπίνακας
SGG PLANICLEAR
Εξωτερικός υαλοπίνακας
SGG COOL-LITE SKN 154/154 II
Σύσταση σε χιλ.
6(16)6
Θέση επίστρωσης
Θέση 2
Μετάδοση Φωτός (LT)
52%
Αντανάκλαση φωτός (LRe)
19%
Ηλιακός συντελεστής
0.28
Συντελεστής σκίασης
0.32
Συντελεστής θερµοπεράτοτητας σε W/m2K µε αέρα
1.3
Πλήρωση διακένου µε Argon κατά 90%
1.0

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά τα προϊόντα της Saint Gobain επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2109854406 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας.

Σχόλια

σχόλια

scavolini
kostal