αντλίες θερμότητας AquaSnap Plus της Carrier σχεδιάστηκαν και δοκιμάστηκαν με γνώμονα την κάλυψη των ιδιαίτερων αναγκών των κατοικιών και κτιρίων εμπορικής χρήσης και μπορούν εύκολα να συνδυαστούν με την πλούσια γκάμα τερματικών μονάδων νερού της Carrier.
Χάρη στην τεχνολογία DC Inverter προσφέρουν μεγαλύτερη αξιοπιστία και βελτιωμένη ενεργειακή απόδοση, από 20% έως και 120% σε σχέση με την ονομαστική θερμαντική τους ισχύ. Η αποκλειστική υβριδική τεχνολογία της Carrier συνδυάζει δύο διαφορετικές παραμέτρους ηλεκτρονικής διαχείρισης (PAM και PWM) για τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας του συμπιεστή σε όλες τις συνθήκες.

Κύρια Χαρακτηριστικά:

  • Πέντε διαθέσιμα μεγέθη, σε εκδόσεις με ή χωρίς ψυχροστάσιο.
  • Πιστοποίηση Ενεργειακής Απόδοσης Eurovent.
  • Διπλός περιστροφικός συμπιεστής DC Inverter και ηλεκτρονικός έλεγχος μέσω μικροεπεξεργαστή.
  • Ανεμιστήρας μεταβλητής ταχύτητας με καινοτόμο σχήμα πτερυγίων για βελτιωμένη κατανομή αέρα και εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα θορύβου.
  • Έξοδος για σύνδεση της μονάδας με υπάρχουσες πηγές παραγωγής θερμότητας για συνδυασμένη λειτουργία και αυξημένη οικονομία.
  • Δυνατότητα σύνδεσης με μεγάλη ποικιλία εσωτερικών τερματικών μονάδων νερού: κασέτες ψευδοροφής, καναλάτα, δαπέδου, οροφής και τοίχου.
  • Ψυκτικό υγρό R410A που δεν καταστρέφει το όζον. Ασφάλεια & επιδόσεις πιστοποιημένες από ανεξάρτητους οργανισμούς.
Κάθε μονάδα υποβάλλεται σε σειρά πολλαπλών ελέγχων, σε διάφορα στάδια της γραμμής παραγωγής, κατά τους οποίους εξετάζονται τα κυκλώματα για τυχόν διαρροές στη συμμόρφωση με τις ηλεκτρικές προδιαγραφές και τις σωστές τιμές πίεσης νερού και ψυκτικού μέσου. Η χρήση εξαρτημάτων και υλικών υψηλής ποιότητας εγγυάται τη συνολική ποιότητα και αξιοπιστία της μονάδας AquaSnap Plus 30AW.
Η Carrier διαθέτει προηγμένα συστήματα και εξειδικευμένους τεχνικούς που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη στον τομέα του κλιματισμού.  
⇒ Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 2106796300 ή μέσω email στο grinfo@ahicarrier.com

Σχόλια

σχόλια

scavolini
kostal