Το βραβείο «Επιχείρηση» του IN Business awards που απονεμήθηκε στην Caramondani Group, είναι μία τιμητική διάκριση, από τον μοναδικό θεσμό στην Κύπρο που επιβραβεύει επιχειρήσεις & επιχειρηματίες που ξεχώρισαν με το έργο τους. 

Η ιστορία του Oμίλου πάει πίσω στην Αμμόχωστο του 1959, αρχίζοντας από τον συνεταιρισμό μεταξύ των αδελφών Σταύρου και Γεράσιμου Καραμοντάνη. Χάρη στο επιχειρηματικό και πρωτοποριακό τους πνεύμα, ο συνεταιρισμός αυτός εξελίχθηκε σ’ έναν όμιλο που συνέβαλε δραστικά στην ανάπτυξη των υποδομών και της οικονομίας της Κύπρου.
Σήμερα αποτελείται από 14 εταιρείες, με παρουσία σε Κύπρο, Ελλάδα, Ιταλία, Μαρόκο και Κίνα, έχοντας ως κύριο τομέα δραστηριότητας αυτόν της εργολαβίας ηλεκτρομηχανολογικών έργων.
H εταιρεία Caramondani Ηellas, είναι υπερήφανη για τη βράβευση του Ομίλου. Η ελληνική εταιρεία ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 1999. Aντιπροσωπεύει και συνεργάζεται με οίκους που κατέχουν ηγετική θέση στη διεθνή αγορά παραγωγής υψηλής ποιότητας υλικών στήριξης για όλες τις απαιτήσεις ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων και κατασκευών, καθώς και υλικών νέας τεχνολογίας για δίκτυα πυροπροστασίας, ύδρευσης, θέρμανσης, κλιματισμού, αποχέτευσης, δεξαμενές αποθήκευσης νερού, αποστράγγισης ομβρίων, επεξεργασίας νερού και λυμάτων, καλύμματα φρεατίων και συστημάτων ελέγχου πρόσβασης.