Νέες επενδυτικές πρωτοβουλίες για την κατασκευή δύο πεντάστερων ξενοδοχείων βρίσκονται σε εξέλιξη από επιχειρηματικό όμιλο που δραστηριοποιείται στον χώρο των κατασκευών και του τουρισμού σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς των Χανίων που θα συνδράμουν στην αυξημένη ζήτηση.

Συγκεκριμένα έχει δρομολογηθεί η ανέγερση των 5 αστέρων ξενοδοχειακών συγκροτημάτων Crown Royal Resort & SPA στη Γεωργιούπολη στη θέση Ασπρουλιάνος και η ανέγερση του Gerani Resort στο Γεράνι.

Το Crown Royal Resort & SPA προϋπολογισμού 130.000.000 ευρώ, δυναμικότητας 1048 κλινών, διαθέτει σουίτες, κάποιες εκ των οποίων με ιδιωτική πισίνα ή τζακούζι, συνεδριακό κέντρο, εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες και ελικοδρόμιο.
Εφάμιλλης πολυτέλειας, το Gerani Resort προϋπολογισμού 25.000.000 ευρώ, δυναμικότητας 132 κλινών, διαθέτει κλειστό κολυμβητήριο και συνεδριακό κέντρο. Επιπροσθέτως, τα δύο ξενοδοχεία διαθέτουν εστιατόρια και μπαρ, κολυμβητήριο, σπα, γυμναστήριο, θαλάσσια σπορ και αθλητικές εγκαταστάσεις.

Οι πρωτοβουλίες ανήκουν στις επιχειρήσεις του κ. Θωμά Κυριακίδη «KYRIAKIDIS CONSTRUCTION COMPANY» που εδώ και αρκετά χρόνια δραστηριοποιείται με επιτυχία στα Χανιά. Η καινούρια ξενοδοχειακή μονάδα Gerani Resort φιλοδοξεί να φιλοξενήσει τους πρώτες επισκέπτες την ερχόμενη τουριστική σεζόν, ενώ στο Crown Royal Resort & SPA τα εγκαίνια θα γίνουν την άνοιξη του 2019.

Πηγή: www.zarpanews.gr