Photo © Δέσποινα Παπαδοπούλου

Η απόφαση του επαναπροσδιορισμού της αισθητικής του επαγγελματικού χώρου, κρίθηκε από την επιθυμία η νέα εικόνα του να συμβαδίζει με τις εικόνες που αποτυπώνονται μέσα από την κάμερα της Δέσποινας Παπαδοπούλου.

Photo © Δέσποινα Παπαδοπούλου

Photo © Δέσποινα Παπαδοπούλου

Photo © Δέσποινα Παπαδοπούλου

Photo © Δέσποινα Παπαδοπούλου

Photo © Δέσποινα Παπαδοπούλου

Photo © Δέσποινα Παπαδοπούλου

Photo © Δέσποινα Παπαδοπούλου

Πρωτόγνωρη αλλά και οικεία, κομψή αλλά χωρίς να ξενίζει. Πάνω απ’ όλα ο στόχος ήταν ένας χώρος στον οποίο ο επισκέπτης θα ένιωθε την ίδια ζεστασιά και την ικανοποίηση που έχει, την στιγμή που βλέπει για πρώτη φορά τις φωτογραφίες του από κάποια πολύτιμη στιγμή της ζωής του.
Photo © Δέσποινα Παπαδοπούλου

Photo © Δέσποινα Παπαδοπούλου

Photo © Δέσποινα Παπαδοπούλου

Photo © Δέσποινα Παπαδοπούλου

Photo © Δέσποινα Παπαδοπούλου

Photo © Δέσποινα Παπαδοπούλου

Photo © Δέσποινα Παπαδοπούλου

Photo © Δέσποινα Παπαδοπούλου

Στοιχεία & Συντελεστές Έργου:

Έργο: Φωτογραφικό Studio, Τοποθεσία: Ξάνθη, Εσωτερικός-Εξωτερικός Σχεδιασμός: Κούτρας Κωνσταντίνος (Αρχιτέκτων Μηχανικός), Κείμενο Παρουσίασης: Κούτρας Κωνσταντίνος, Φωτογράφιση: Δέσποινα Παπαδοπούλου

* Προμηθευτές Έργου:

Customade ΦωτιστικάSIOUTAS LIGHTING

Σχόλια

σχόλια

scavolini
kostal