Ο Δήμος Πεντέλης στα πλαίσια της καλύτερης εξυπηρέτησης των Δημοτών του, υλοποιεί τις υπηρεσίες Έξυπνης Πόλης μέω της εφαρμογής ClicknSpot, στοχεύοντας στην άμεση επικοινωνία του Δημότη με τις Υπηρεσίες του δήμου, κάνοντας χρήση της νέας τεχνολογίας και των δυνατοτήτων του κινητού τηλεφώνου.
Η εφαρμογή ClicknSpot αποτελεί ένα μέσο για τη δημιουργία ενός μοντέλου «Ψηφιακής Πόλης στο Δήμο Πεντέλης», το οποίο διευκολύνει τη ζωή των Δημοτών, μέσω πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο, για τις δράσεις και τη λειτουργία του Δήμου και παρέχει τη δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης του Δήμου για τα αιτήματα των Δημοτών του.
Με τη χρήση του ClicknSpot οι ενδιαφερόμενοι μπορούν εύκολα να δημιουργήσουν μια αναφορά στο γεωγραφικό χάρτη αποτυπώνοντας ένα πρόβλημα ή ένα συμβάν εντός του Δήμου με ταυτόχρονη άμεση ενημέρωση της Δημοτικής Αρχής.
Οι αναφορές των Δημοτών καταχωρούνται στη διαχειριστική πλατφόρμα του Δήμου και οι Δημότες ενημερώνονται για την εξέλιξη της αναφοράς τους από την ίδια τη Δημοτική Αρχή μέσω του κινητού τους τηλεφώνου και της εφαρμογής ClicknSpot.
Επιπλέον με την εφαρμογή ClicknSpot δίνεται η δυνατότητα γεωχωρικής απεικόνισης όλων των σημείων ενδιαφέροντος, γεγονότων, εκδηλώσεων, τουριστικών και μη χώρων, κλπ που επιθυμούν οι φορείς να κοινοποιήσουν στους Πολίτες.
Για τη χρήση των υπηρεσιών της εφαρμογής ClicknSpot, μπορείτε να συνδεθείτε εδώ (η εγγραφή γίνεται δηλώνοντας μόνο ένα λογαριασμό email).
Η δημοτική αρχή αναφέρει χαρακτηριστικά: «Θα θέλαμε να επικοινωνείτε με το Δήμο μας ηλεκτρονικά, είτε μέσω της εφαρμογής κινητού τηλεφώνου Clicknspot είτε μέσω της δημοτικής ιστοσελίδας, για την επίλυση των προβλημάτων της γειτονιάς σας».

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη και σε Android και μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν από το Play Store της Google εδώ.

Σχόλια

σχόλια

kostal

kostal