Άγονος κηρύχθηκε από το ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ ο διαγωνισμός για το ακίνητο «Ξενία Ιαματικής Πηγής Κύθνου», λόγω εκπρόθεσμης εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ, ο διαγωνισμός για τη μεταβίβαση του δικαιώματος επιφανείας του ακινήτου θα επαναπροκηρυχθεί άμεσα.
Σημειώνεται ότι το ακίνητο, συνολικής δομημένης επιφάνειας 4.685 τ.μ. επί γεωτεμαχίου 7.018 τ.μ., βρίσκεται στον παραδοσιακό οικισμό «Λουτρά» της Κύθνου, μαζί με δύο ιαματικές πηγές και κτιριακές εγκαταστάσεις του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Ξενία Κύθνου, οι οποίες περιλαμβάνουν ένα υδροθεραπευτήριο καθώς και ένα ημιτελές κτίριο για υδροθεραπείες. Παράλληλα, το ξενοδοχείο αποτελείται από 46 δωμάτια και βοηθητικούς χώρους.
Απέχει ουσιαστικά 5 χλμ από τη χώρα του νησιού και είναι πολύ κοντά με τις πιο δημοφιλείς παραλίες του νησιού. Η πρόσβαση στο νησί είναι εύκολη μέσω των λιμανιών του Λαυρίου και του Πειραιά. Χρηματοοικονομικός σύμβουλος του διαγωνισμού είναι η Τράπεζα Πειραιώς όπως και σε επίπεδο real estate μέσω της θυγατρικής. Ρόλο νομικού συμβούλου έχει η KLC Law Firm, ενώ τεχνικός σύμβουλος είναι η ΤΕΧΝΕΔΡΟΣ εταιρεία συμβούλων μηχανικών.

Σχόλια

σχόλια