Ένα κτίριο επαγγελµατικών γραφείων έχει πολύ υψηλές ηλεκτρολογικές απαιτήσεις και µεγαλύτερη ενεργειακή κατανάλωση εν συγκρίσει µε ένα κτίριο κατοικίας. Η επιλογή των σωστών υλικών θα διασφαλίσει την αξιοπιστία της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης, την υψηλότερη ενεργειακή απόδοση του κτιρίου καθώς και την ασφάλεια των εργαζοµένων που κινούνται καθηµερινά σε αυτό.

Η KOUVIDIS, µε 38 χρόνια εµπειρίας στην παραγωγή συστηµάτων πλαστικών σωλήνων και εξαρτηµάτων, προσφέρει ολοκληρωµένες και εξειδικευµένες λύσεις µε καινοτόµα χαρακτηριστικά για την προστασία και τη διαχείριση καλωδίων καλύπτοντας περισσότερα από 40 επιλεγµένα πεδία εφαρµογής.

Ένα από τα πρόσφατα σύγχρονα κτίρια γραφείων που εµπιστεύθηκαν αποκλειστικά τα προϊόντα KOUVIDIS, σε όλο το φάσµα της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης, είναι το νέο κτίριο γραφείων του Οµίλου ΚΑΡΑΤΖΗΣ στο Ηράκλειο Κρήτης.

Στο εν λόγω έργο χρησιµοποιήθηκαν τα παρακάτω προϊόντα:

Συστήματα Σωληνών

Πεδίο Εφαρμογής

CONDUR® – CONFLEX®
Διαστάσεις: Ø16 – Ø63
Χρώµα: Ανοιχτό γκρι RAL 7035

 

 

 

Το σύστηµα σωλήνων βαρέος τύπου CONDUR® – CONFLEX® (1250Nt) χρησιµοποιήθηκε σε όλες τις επιφανειακές, εξωτερικές και εσωτερικές, εγκαταστάσεις του κτιρίου καθώς και σε όλες τις χωνευτές εγκαταστάσεις στο ΜΠΕΤΟΝ (δάπεδα)
SUPERSOL®– SUPERFLEX®
Διαστάσεις: Ø11 – Ø29
Χρώµα: Μπλε RAL 5019

 

Οι σωλήνες ελαφρού τύπου SUPERSOL® – SUPERFLEX® (320Nt) χρησιµοποιήθηκαν σε όλες τις χωνευτές εγκαταστάσεις µέσα στο επίχρισµα (ΣΟΒΑΣ)
GEONFLEX® Ν750
Διαστάσεις: Ø40 – Ø200
Χρώµα: Μαύρο RAL 9004 (εξ. τοίχωµα), Κόκκινο RAL 3020 (εσωτ. τοίχωµα)

 

 

   

 

Οι σωλήνες διπλού δοµηµένου τοιχώµατος GEONFLEX® Ν750  χρησιµοποιήθηκαν για την προστασία και διαχείριση των αγωγών στις υπόγειες εγκαταστάσεις περιµετρικά του κτιρίου.

 

Η KOUVIDIS είναι µια από τις κορυφαίες ελληνικές βιοµηχανίες πλαστικών σωλήνων στην Ελλάδα. Τα τρία κέντρα διανοµής (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης) και οι δύο θυγατρικές στην Κύπρο και τη Γερµανία της εξασφαλίζουν την απαραίτητη δυναµική για να εξυπηρετεί καθηµερινά περισσότερα από 500 σηµεία πώλησης σε Ελλάδα και εξωτερικό. 

Δείτε ξανά: 

Η ολοκληρωμένη παρουσίαση του κτιρίου γραφείων του Ομίλου Καράτζη στο Ηράκλειο Κρήτης εδώ 

Σχόλια

σχόλια

scavolini
kostal