Πηγή φωτο: Booking.com

Στα κορυφαία διεθνώς ξενοδοχεία συγκαταλέγεται το St Nicolas Bay στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου με συνεχόμενες βραβεύσεις που έχει λάβει τα τελευταία χρόνια από κορυφαίους φορείς της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς.

Συγκεκριμένα, το ξενοδοχείο St. Nicolas Bay στον Άγιο Νικόλαο βραβεύθηκε ως το καλύτερο ξενοδοχείο για το 2019 στην κατηγορία Best Hospitality Readers Choice από το περιοδικό Connoisseur Circle.
Η εκδήλωση απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο την Τετάρτη 6 Μαρτίου. Το βραβείο παρέλαβαν ο Γενικός Διευθυντής του ξενοδοχείου κ. Κων/νος Ζαρμπαλάς και ο κ. Alex Gerd διευθυντής μάρκετνιγκ και πωλήσεων της IDME Aviation & Tourism.
Επιπλέον η πλατφόρμα Holiday Check απένειμε τα εύσημα στο St Nicolas Bay στο πλαίσιο εκδήλωσης για τα βραβεία για τα δημοφιλέστερα ξενοδοχεία της σεζόν που μας πέρασε στο γερμανόφωνο κοινό (Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία), το οποίο αποτελεί την κύρια αγορά του τουριστικού προϊόντος της Κρήτης.
Την βάση για την ετήσια αυτή βράβευση αποτελούν περίπου 1 εκ. αξιολογήσεις ξενοδοχειακών μονάδων παγκοσμίως από ταξιδιώτες που διέμειναν στο εκάστοτε ξενοδοχείο. Η πλατφόρμα αξιολόγησης HolidayCheck θεωρείται πολύ αξιόπιστη και η κατάταξη κάθε ξενοδοχείου σε αυτή αποτελεί μάλιστα βασικό πεδίο διαπραγμάτευσης στα συμβόλαια των τουριστικών πρακτόρων με τα ξενοδοχεία.
Σταθερά τα τελευταία χρόνια η ξενοδοχειακή μονάδα που βρίσκεται στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου στην Κρήτη λαμβάνει το Certificate of Excellence από την Trip Advisor, ενώ και η Thomas Cook Group επιβραβεύει τη μονάδα με το σήμα Proven Quality.
Σημειώνεται ότι στο παρελθόν η μεγάλη βρετανική εφημερίδα The Telegraph έχει κατατάξει την κρητική μονάδα στα 10 καλύτερα παραλιακά ξενοδοχεία του κόσμου για οικογένειες.
To St. Nicolas Bay Resort Hotel & Villas βρίσκεται κοντά στην πόλη του Αγίου Νικολάου στην Κρήτη και με την δική του παραλία, προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας υποδομές και υπηρεσίες, δίνοντας το δικό της στίγμα στην σύγχρονη τουριστική ταυτότητα της Κρήτης. Διαθέτει 107 πολυτελή δωμάτια, σουίτες και μπανγκαλόους σε ένα καταπράσινο τοπίο που ατενίζει τη θάλασσα του Κόλπου του Μιραμπέλου.
Τις εγκαταστάσεις και την αισθητική τους υπογράφει ένα από τα μεγαλύτερα και πιο εξειδικευμένα αρχιτεκτονικά γραφεία της χώρας, η Alpha Archtitectures του αρχιτέκτονα Γιώργου Αλεξανδράκη, δημιουργώντας τις ιδανικότερες συνθήκες συνδυασμού με την υψηλής στάθμης φιλοξενία.