Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα ανακαίνισης και τεχνολογικής αναβάθμισης του ξενοδοχείου NJV Αthens Plaza, της οικογένειας Βαρδινογιάννη, στο Σύνταγμα, που έφτασε τα 5 εκατ. ευρώ και το οποίο εστιάστηκε στην ανανέωση των δωματίων αλλά και στο οικολογικό αποτύπωμα του οργανισμού.

Όπως τονίστηκε σε χθεσινή συνέντευξη τύπου της διοίκησης του ξενοδοχείο, η εν λόγω επένδυση έτρεξε τα προηγούμενα χρόνια, χωρίς να διαταράξει την λειτουργία του ξενοδοχείου, πάντα με τα όσα ανάφερε η γενική διευθύντρια του ξενοδοχείου Βάνα Λαζαράκου.
Συγκεκριμένα ανακαινίσθηκαν όλοι οι χώροι και τα δωμάτια, με αποκορύφωμα την διώροφη προεδρική σουίτα, που είναι πλέον η πιο εντυπωσιακή στην Αθήνα.
Η τεχνολογική αναβάθμιση προσφέρει στους επισκέπτες υψηλών προδιαγραφών παροχές, καθώς:
  • Υπήρξε αντικατάσταση του συστήματος ασύρματης δικτύωσης (Wi-Fi)/ δωρεάν πρόσβαση.
  • Υπάρχουν ειδικές συσκευές ασύρματης πρόσβασης (inRoom Access Points) σε όλα τα δωμάτια με χαμηλό ενεργειακό αποτύπωμα και αδιάλειπτο roaming.
  • Σύνδεση AP με Bluetooth -> υποδομές για SMART HOTEL.
  • Αυτοματοποιημένο σύστημα φωτισμού μέσω τεχνολογίας ΚΝΧ (Παγκόσμιο Πρότυπο για τον Κτιριακό Έλεγχο).
  • Σύγχρονο ηχητικό σύστημα με δυνατότητα σύνδεσης εξωτερικών συσκευών (smartphone, TV, USB).
Την ίδια ώρα, υψηλές πληρότητες κατέγραψε, ως προς τις επιδόσεις του, την τελευταία διετία, το ξενοδοχείο NJV Athens Plaza, ενώ με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα από τις κρατήσεις, το 2020 θα είναι χρονιά-ρεκόρ. Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν, το 2018 υπήρξε μία αύξηση της μέσης τιμής κατά 12% σε σχέση με το 2017 και το πρώτο δεκάμηνο του 2019 μία επιπλέον αύξηση 6%.
Αντίστοιχα στα έσοδα παρατηρήθηκε αύξηση 12% το 2018 σε σχέση με το 2017 ενώ το πρώτο δεκάμηνο του 2019 διατηρήθηκε στα ίδια επίπεδα με το προηγούμενο έτος.