Το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του νοσοκομείου Σητείας, θα χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια Κρήτης όπως ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, σηματοδοτώντας τα έργα ανακαίνισης του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με τον περιφερειάρχη που επισκέφθηκε το νοσοκομείο Σητείας θα χρηματοδοτηθεί τόσο το έργο της ενεργειακής και αισθητικής αναβάθμισης του κτιρίου, αλλά και ότι αφορά στον εξοπλισμό, σε ότι χρειάζεται το ίδρυμα και όπως επισήμανε: «Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να δημοπρατούμε αυτά τα έργα. Πρώτα όμως θα πρέπει να προχωρήσουν γρήγορα οι μελέτες».
Στους θαλάμους και τους χώρους που έχουν ανακαινίσει με δωρεές τα μέλη του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου, ξεναγήθηκε από τον πρόεδρο του Συλλόγου Μανόλη Παπανικολάου και εξέφρασε τον θαυμασμό του στο έργο του Συλλόγου και σε όσα έχουν γίνει διότι όπως είπε, «…πρόκειται για ανθρώπους που κάνουν μια δουλειά που έπρεπε να γίνει από το κράτος», είπε ο περιφερειάρχης, εκφράζοντας τα συγχαρητήρια του για το έργο που επιτελείται.