Έργα συνολικού προϋπολογισμού 31,8 εκατ. ευρώ σχεδιάζει και υλοποιεί το τελευταίο διάστημα στην ευρύτερη περιοχή της Φαρκαδόνας του νομού Τρικάλων, η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Αναλυτικότερα, πρόκειται για έργα υποδομών, αντιπλημμυρικά, αθλητικά, πρόνοιας, αγροτικής οδοποιίας, συντήρησης δρόμων και νερού.

Μάλιστα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας και πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, κ. Κώστας Αγοραστός επισκέφθηκε πρόσφατα την περιοχή, τονίζοντας πως «πρόκειται για έργα ουσίας, έργα ανθρώπινα, έργα υποδομών. Έργα τα οποία, πρόσθεσε, απαντούν σε μεγάλα και μικρά καθημερινά προβλήματα των συνανθρώπων μας».
Παράλληλα, όπως τόνισε ο κ. Αγοραστός, «σχεδιάσαμε και προωθούμε τα έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης στον Πηνειό ποταμό καθώς και την επέκταση της γέφυρας Αχλαδοχώριου – Διάσελου, κ.ά. Σε μια δύσκολη περίοδο παλεύουμε για να λύσουμε μεγάλα και μικρά προβλήματα που ανάγονται σε μεγάλα και κυρίαρχα στην καθημερινότητα του πολίτη. Θα ήθελα να υπογραμμίσω ότι όλα τα έργα είναι αποτέλεσμα συνεργασίας και συνέργιας» κατέληξε.
Από την πλευρά του ο δήμαρχος Φαρκαδόνας Θανάσης Μεριβάκης, υποστήριξε ότι «ο δήμος εργάζεται και δουλεύει να πετύχει το καλύτερο. Πραγματοποιήσαμε έργα όπως η ύδρευση της Φαρκαδόνας και η μεταφορά νερού στο Διάσελο, τα αρδευτικά και αντιπλημμυρικά έργα που γίνονται στο δήμο μας, ο κόμβος της Φαρκαδόνας, είναι η γέφυρα του Διασέλου. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για το δήμο μας και με τη δική σας βοήθεια μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό για το δήμο μας».

Σχόλια

σχόλια