Το ξενοδοχείο Mayia Exclusive Resort & Spa, Πηγή φωτογραφίας: booking.com

Πέντε σηματικά βραβεία απέσπασε για ακόμη μια φορά ο όμιλος H Hotels Collection της Ρόδου για τρία ξενοδοχεία του από την TUI, τον μεγαλύτερο tour operator παγκοσμίως.

Το πολυτελές ξενοδοχείο Mayia Exclusive Resort & Spa, κατάφερε να αποσπάσει μετά τη λειτουργεία της πρώτης ολοκληρωμένης σεζόν του το βραβείο TUI HOLLY 2020. Το βραβείο αυτό αποτελεί την υψηλοτερη διάκριση που χορηγείται σε ένα ξενοδοχείο συνεργαζόμενο με το πρακτορείο. Με μια σειρά από απαιτιτικά κριτίρια, προσοχή στη λεπτομέρεια αλλά και άψογη εξυπηρέτηση, η TUI ξεχωρίζει μόλις 100 ξενοδοχεία παγκοσμίως για την απονομή αυτών των βραβείων ως σύμβολο πρώτης τάξεως διαχείρισης και παροχών.
Το ξενοδοχείο Princess Andriana Resort & Spa, Πηγή φωτογραφίας: booking.com

Τα παραπάνω επιβεβαιώνει και το δεύτερο κατά σειρά βραβείο, το TUI TOP QUALITY AWARD 2020. Ένα βραβείο κύρους που προκύπτει από κριτίρια, όπως η υψηλή βαθμολογία από τους επισκέπτες αλλά και ο επιτυχής έλεγχος ασφαλείας.
Με τη σειρά του, το δημοφιλές Princess Andriana Resort & Spa απέσπασε αντίστοιχα δύο βραβεία. Το TUI ENVIRONMENTAL CHAMPION 2020 απονέμεται στα ξενοδοχεία που ξεχωρίζουν για τα περιβαλλοντικά, οικολογικά και κοινωνικά πρότυπα εξαιρετικής ποιότητας. Αντίστοιχα, το Princess Andriana Resort & Spa απέσπασε για ακόμα μια χρονιά το βραβείο TUI TOP QUALITY AWARD 2020.
Το ξενοδοχείο Rodos Princess Beach Hotel, Πηγή φωτογραφίας: booking.com

Το πέμπτο βραβείο της TUI για τον όμιλο απέσπασε το μοναδικό Rodos Princess Beach Hotel. To βραβείο TUI FAMILY CHAMPION 2020 δίδεται στα πιο φιλικά προς την οικογένεια ξενοδοχεία, επιβεβαιώνοντας τα υψηλά κριτήρια ποιότητας και ασφάλειας που εξασφαλίζει το ξενοδοχείο στις οικογένειες που το εμπιστεύονται.