Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός – Κατασκευή - Διασκόσμηση έργου: Greeneyes Development, Photo © Greeneyes Development

Σε ένα κτήριο που στο παρελθόν στέγαζε το κατάστημα Goody’s στην Καρδίτσα έγινε η απόλυτη μετατροπή σε ένα Café Bar Bistrot από την κατασκευαστική εταιρεία Greeneyes Development των Βαγγέλη Αθανασίου και Βίκυς Δημητρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το έργο Οscar έχει κερδίσει τις εντυπώσεις πανελλαδικά τόσο για τον χρόνο κατασκευής του αλλά και για το αισθητικό αποτέλεσμα μιας και ο χώρος στον οποίο επιχείρησαν ήταν κατεστραμμένος ολοσχερώς.
Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός – Κατασκευή – Διακόσμηση έργου: Greeneyes Development, Photo © Greeneyes Development

Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός – Κατασκευή – Διακόσμηση έργου: Greeneyes Development, Photo © Greeneyes Development

Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός – Κατασκευή – Διακόσμηση έργου: Greeneyes Development, Photo © Greeneyes Development

Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός – Κατασκευή – Διακόσμηση έργου: Greeneyes Development, Photo © Greeneyes Development

Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός – Κατασκευή – Διακόσμηση έργου: Greeneyes Development, Photo © Greeneyes Development

«Η ολική ανακατασκευή διήρκεσε 3 μήνες και απασχολήθηκαν περισσότερα από 20 διαφορετικά συνεργεία».

Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός – Κατασκευή – Διακόσμηση έργου: Greeneyes Development, Photo © Greeneyes Development

Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός – Κατασκευή – Διακόσμηση έργου: Greeneyes Development, Photo © Greeneyes Development

Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός – Κατασκευή – Διακόσμηση έργου: Greeneyes Development, Photo © Greeneyes Development

Η επένδυση στο μπαρ αλλά και περιμετρικά των τοίχων έχει γίνει από μασίφ ξύλο οξιάς ενώ το κεντρικό μπαρ έχει επενδυθεί με φωτοδιαπερατό μάρμαρο όνυχα.
Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός – Κατασκευή – Διακόσμηση έργου: Greeneyes Development, Photo © Greeneyes Development

Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός – Κατασκευή – Διακόσμηση έργου: Greeneyes Development, Photo © Greeneyes Development

Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός – Κατασκευή – Διακόσμηση έργου: Greeneyes Development, Photo © Greeneyes Development

«Στην βιτρίνα του ζαχαροπλαστείου έχει τοποθετηθεί corian σε καμπύλη μορφή με φυσική πέτρα να έχει επενδυθεί στις κολώνες».

Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός – Κατασκευή – Διακόσμηση έργου: Greeneyes Development, Photo © Greeneyes Development

Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός – Κατασκευή – Διακόσμηση έργου: Greeneyes Development, Photo © Greeneyes Development

Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός – Κατασκευή – Διακόσμηση έργου: Greeneyes Development, Photo © Greeneyes Development

Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός – Κατασκευή – Διακόσμηση έργου: Greeneyes Development, Photo © Greeneyes Development

Τα μαρμάρινα πλακάκια είναι διαστάσεων 60×120 και είναι αποκλειστική εισαγωγή από την Ιταλία για το συγκεκριμένο έργο.
Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός – Κατασκευή – Διακόσμηση έργου: Greeneyes Development, Photo © Greeneyes Development

Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός – Κατασκευή – Διακόσμηση έργου: Greeneyes Development, Photo © Greeneyes Development

Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός – Κατασκευή – Διακόσμηση έργου: Greeneyes Development, Photo © Greeneyes Development

Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός – Κατασκευή – Διακόσμηση έργου: Greeneyes Development, Photo © Greeneyes Development

«Το κτίριο είναι ενεργειακά σε κατηγορία Α+ με κουφώματα θερμοδιακοπής και διπλά ενεργειακά τζάμια παντού».

Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός – Κατασκευή – Διακόσμηση έργου: Greeneyes Development, Photo © Greeneyes Development

Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός – Κατασκευή – Διακόσμηση έργου: Greeneyes Development, Photo © Greeneyes Development

Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός – Κατασκευή – Διακόσμηση έργου: Greeneyes Development, Photo © Greeneyes Development

Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός – Κατασκευή – Διακόσμηση έργου: Greeneyes Development, Photo © Greeneyes Development

Στοιχεία & Συντελεστές έργου:

Τίτλος έργου: Οscar Café Bar Bistrot, Είδος έργου: Κατάστημα εστίασης, Τοποθεσία: Καρδίτσα, Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός – Κατασκευή – Διακόσμηση έργου: Greeneyes Development, Ομάδα μελέτης: Βαγγέλης Αθανασίου – Βίκυ Δημητρίου, Διάρκεια εργασιών: 3 μήνες, Κείμενο παρουσίασης: Greeneyes Development, Φωτογραφίες: Greeneyes Development