Η παραλία "Καλό Λειβάδι" στη Μύκονο

Στον τουρισμό πολυτελείας, με ένα καινούριο project στο δημοφιλέστερο προορισμό της Ελλάδος «ποντάρει» η Intrakat, η οποία μάλιστα, για τον σκοπό αυτό, βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων με τη βρετανική εταιρεία London & Regional Properties.

Μετά το 5άστερο Branco των 21 δωματίων που άνοιξε πέρυσι ο όμιλος στον Πλατύ Γιαλό στον δημοφιλέστερο προορισμό των Κυκλάδων, τώρα ο όμιλος βάζει ακόμη πιο ψηλά τον πήχη σχεδιάζοντας μία νέα επένδυση ύψους 80 εκατ. ευρώ σε μία έκταση 100 στρεμμάτων στο Καλό Λιβάδι σε ορίζοντα τριετίας.
Τo ξενοδοχείο Branco στον Πλατύ Γιαλό

Πρόκειται για μια νέα, υπερπολυτελή μονάδα 150 κλινών, για την οποία ο στόχος είναι να λειτουργήσει μέσα στο 2020, ενώ η επένδυση θα περιλαμβάνει και ένα ξενοδοχείο πολυτελών βιλών. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στόχος είναι οι άδειες να έχουν εξασφαλιστεί μέχρι το τέλος του έτους, ενώ ήδη, πέραν της L&R με την οποία η Intradevelopment φαίνεται ότι βρίσκεται λίγο πρίν το κλείσιμο της τελικής συμφωνίας, πραγματοποιούνται επαφές και για το διεθνές brand που θα αναλάβει τη διαχείριση του ξενοδοχείου.
Όσον αφορά ειδικά τη London & Regional, η μεγάλη επένδυση του Ελληνικού και η διεκδίκηση του έργου, προ ετών στο σχετικό διαγωνισμό του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (όπου τελικά επικράτησε το επενδυτικό σχήμα υπό τη Lamda Development) ήταν μία μεγάλη αφορμή για τον βρετανικό όμιλο να αναζητήσει το δρόμο προκειμένου να επενδύσει στην ελληνική τουριστική αγορά, εστιάζοντας στον τουρισμό υψηλών εισοδημάτων.

Γράφει η Στεφανία Σούκη – Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

Σχόλια

σχόλια