Άνοιξε ο δρόμος για την κατασκευή και ίδρυση νέων ξενοδοχείων στα Χανιά της Κρήτης, μετά τις απαραίτητες εγκρίσεις των αρμόδιων αρχών, οι οποίες αποφάσισαν την επιχορήγηση των επενδυτικών σχεδίων, που αφορά τις παρακάτω επιχειρήσεις.

Συγκεκριμένα, με απόφαση της Περιφέρειας Κρήτης, εγκρίθηκε το επενδυτικό σχέδιο της επιχείρησης “DIAMOND STAR OF FALASSARNA”, που αναφέρεται στην κατασκευή ξενοδοχείου 3 αστέρων στα Φαλάσαρνα Χανίων, δυναμικότητας 19 δίκλινων δωματίων με επιφάνεια 18 τ.μ. έως 22 τ.μ., εκ των οποίων τα δύο δωμάτια είναι διαμορφωμένα για άτομα με ειδικές ανάγκες. Το συνολικό επιλέξιμο κόστους ανέρχεται σε 809.195,67 ευρώ και το συνολικό ενισχυόμενο κόστος σε 779.318 ευρώ.
Την ίδια ώρα, η Περιφέρεια Κρήτης άναψε επίσης «πράσινο» στο επενδυτικό σχέδιο της επιχείρησης της επιχείρησης “Thalassea Art Hotel Ι.Κ.Ε.” που αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχείου 3 αστέρων, δυναμικότητας 19 διαμερισμάτων, 65 κλινών, που βρίσκεται στον οικισμό Άγιοι Απόστολοι Χανίων, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 553.448 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 553.448 ευρώ.