Τοποθετήστε το GeoSLAM ZEB-REVO, το ελαφρύ περιστρεφόμενο laser-scanner, στην κινητή πλατφόρμα της επιλογής σας, όπως σε ένα όχημα ή ένα UAV και κινηθείτε μέσα στην περιοχή που θέλετε να σκανάρετε για να αποθηκεύσετε περισσότερα από 40.000 σημεία/δευτερόλεπτο.

050416_0853_1.jpg

Τεχνολογία SLAM

 Τα GPS δε μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εσωτερικούς χώρους, καθώς χρειάζονται οπτική επαφή με το τους δορυφόρους. Αυτό κάνει δύσκολη την αποτύπωση εσωτερικών κτηρίων, ορυχείων και κλειστών χώρων. Η πρωτοποριακή τεχνολογία Zebedee της CSIRO που χρησιμοποιείται από τη GeoSLAM στο ZEB1 και το ZEB-REVO δίνει λύση σε αυτό το πρόβλημα, χρησιμοποιώντας τους αλγορίθμους Simultaneous Localisation & Mapping (SLAM) και έτσι επιτρέπει την αποτύπωση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων χωρίς τη χρήση GPS.

Γρήγορο. Ακριβές. Δοκιμασμένο. Αποτελεσματικό.

Οι αλγόριθμοι SLAM επεξεργάζονται τα δεδομένα των μετρήσεων του laser μαζί με τα δεδομένα θέσης του IMU και εφαρμόζουν ρουτίνες αναγνώρισης χαρακτηριστικών για να εκτελέσουν το cloud-to-cloud registration, αυτόματα και με υψηλό επίπεδο ακρίβειας, στα δεδομένα των μετρήσεων.

Χάρη στο πρωτοποριακό λογισμικό SLAM της GeoSLAM, οι συσκευές laser δε χρειάζεται πλέον να παραμένουν ακίνητες κατά τη διάρκεια της σάρωσης και δε χρειάζεται να έχουν οπτική επαφή με τον ουρανό για να χρησιμοποιούν τους δορυφόρους του GPS.

Ταχύτητα συλλογής δεδομένων

43.200 σημεία/sec

Ακρίβεια 3D μέτρησης

±0.1% (typically)

Μέγιστη εμβέλεια

Έως 30m (15m σε εξωτερικούς χώρους)

Κλάση Laser

Class 1 (ασφαλές για τα μάτια)

Γωνιακό οπτικό πεδίο

+270 x 360 o

Βάρος (κεφαλής laser)

1 kgr

Διαστάσεις (κεφαλής laser)

86 x 113 x 287 mm

Τοποθετήστε το GeoSLAM ZEB-REVO, το ελαφρύ περιστρεφόμενο laser-scanner, στην κινητή πλατφόρμα της επιλογής σας, όπως σε ένα όχημα ή ένα UAV και κινηθείτε μέσα στην περιοχή που θέλετε να σκανάρετε για να αποθηκεύσετε περισσότερα από 40.000 σημεία/δευτερόλεπτο.

Process

Ανεβάστε τα πρωτογενή δεδομένα στο GeoSLAM Cloud, όπου το λογισμικό Simultaneous Localisation and Mapping (SLAM) θα μετατρέψει αυτόματα τις μετρήσεις σε ένα fully registered point cloud.

Download

Γλιτώστε το μεγάλο αρχικό κόστος για αγορά λογισμικού και ετήσιας συντήρησης και πληρώστε ανάλογα με τη χρήση που κάνετε.

Εφαρμογές

Το ZEB-REVO μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να γίνουν αποτυπώσεις σε εσωτερικό κτηρίων, οδικών ατυχημάτων και εγκλημάτων,  υπόγειων ορυχείων και σπηλαίων, ιδιοκτησιών για εκτίμηση ακινήτων, και για διευκόλυνση στο σχεδιασμό για απρόοπτα γεγονότα.


 

 

 

 

Σε αντίθεση με τα συρόμενα συστήματα, το ελαφρύ ZEB-REVO μπορεί να τοποθετηθεί σε αυτοκίνητα, βάρκες, UAV και άλλα μικρά κατευθυνόμενα οχήματα. Αυτό το καθιστά ιδανικό για μέτρηση και αποτύπωση δύσκολων εσωτερικών και εξωτερικών πολυ-επίπεδων τρισδιάστατων χώρων.

 

 

 

 

 

 

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες:

http://www.landmark.com.gr/product-detail/geoslam-zeb-revo/