Το ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα

Ένα από τα πιο ιστορικά ξενοδοχεία στην καρδιά της Αθήνας, το Divani Caravel, επανασυστήνεται στην τουριστική αγορά της πρωτεύουσας με μια σειρά ριζικών ανακαινίσεων, καινούργιων χώρων και νέων προτάσεων.

Ο δυναμικός επανασχεδιασμός «μεταμόρφωσε» όλους τους χώρους του ξενοδοχείου: από την υποδοχή και τους συνεδριακούς χώρους, μέχρι τα δωμάτια, τις σουίτες και τα σημεία συνάντησης και εστίασης. Το νέο Divani Caravel διαθέτει πλέον και πρωτοποριακές προτάσεις, όπως το καινούργιο Bar & Restaurant.
Πιο συγκεκριμένα, το Divani Caravel προχώρησε σε εκτεταμένη ανακαίνιση των χώρων υποδοχής των επισκεπτών του. Στο Lobby προστέθηκαν εντυπωσιακές ξύλινες επιφάνειες που μαζί με το ολοκαίνουργιο γεωμετρικό μαρμάρινο πάτωμα δημιουργούν έντονο χαρακτήρα και επιβλητική προσωπικότητα.
Τα δωμάτια και οι σουίτες ανασχεδιάστηκαν με λειτουργικό και εργονομικό design, ενώ διαθέτουν όλη την τεχνολογική υποδομή που ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις του σύγχρονου επισκέπτη. Προσφέρουν χώρο εργασίας με απεριόριστη θέα στην πόλη και μοντέρνα διακόσμηση, που συμβάλλει στη χαλάρωση και την απόλαυση της διαμονής.
Επιπλέον, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στη διαμόρφωση ειδικών δωματίων για τη φιλοξενία οικογενειών, δημιουργώντας την καινούργια κατηγορία family rooms.
Ο νέος «αέρας» του Divani Caravel είναι εμφανής στην επίσης καινούργια κατηγορία σουιτών «Divine Suite», οι οποίες ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των απαιτητικών επισκεπτών για ιδιαίτερη εμπειρία διαμονής.
Το ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα

Η κομψά επιμελημένη διακόσμηση και το αφαιρετικό design προσφέρουν μοναδική ατμόσφαιρα, που δημιουργεί νέα διάσταση στη φιλοξενία, πέρα από την άνεση και την πολυτέλεια.

«Ανατροπές» στη γαστρονομία 

Το πνεύμα των αλλαγών στη νέα εποχή του Divani Caravel απογειώνεται στον τομέα της γαστρονομίας. Οδηγός είναι το όραμα του Ομίλου Ξενοδοχείων Διβάνη για δημιουργία εμπειριών, με τη σφραγίδα της ελληνικής φιλοξενίας και το υψηλό επίπεδο παροχών. Ο Όμιλος  επενδύει στα εστιατόρια και στα μπαρ των ξενοδοχείων του, με αποτέλεσμα ο κάθε χώρος του να παρουσιάζει μοναδικό στυλ και αισθητική.
Ιδιαίτερη θέση έχει το JuJu Bar & Restaurant, μια πρωτοποριακή για την Αθήνα πρόταση, που βρίσκεται δίπλα στο Lobby του ξενοδοχείου, το οποίο εγκαινιάστηκε στις αρχές του χρόνου και έχει ήδη αναδειχθεί στο νέο στέκι της πόλης.
Το κινηματογραφικό concept είναι βασισμένο στην ταινία «8 ½» του Federico Fellini και φιλοξενείται σε ένα χώρο που παρακινεί τους επισκέπτες του να ζήσουν νέες εμπειρίες γαστρονομίας και ψυχαγωγίας.
Μαύρο μάρμαρο, επένδυση από σκούρο ξύλο, έπιπλα Art Deco, επιβλητικό design, δημιουργούν ατμόσφαιρα απόλαυσης και χαλάρωσης. Ο φωτισμός αναδεικνύει την κινηματογραφική διάσταση, ενώ η ανεμπόδιστη θέα της πόλης υποβάλλει σε μια ιδιαίτερη εμπειρία.
Τη δική του νότα στο νέο σκηνικό δίνει το ριζικά ανανεωμένο Constantinople Café. Η πρότασή του συνδυάζει τη σύγχρονη διακόσμηση με την κλασσική αισθητική. Το καινούργιο design, διαχωρίζει το χώρο του Café από αυτόν του εστιατορίου. Οι ξύλινες διακοσμητικές κολώνες προσφέρουν νέες διαστάσεις στο χώρο, που εμφανίζεται ακόμα πιο ζεστός και φιλόξενος.

Νέα εποχή και υπεροχή στις αίθουσες Συνεδρίων και Εκδηλώσεων

Η ευρεία ανακαίνιση επεκτάθηκε και στους χώρους όπου διοργανώνονται κορυφαία συνέδρια και εκδηλώσεις διεθνών προδιαγραφών, τομέας στον οποίο ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη έχει πολύχρονη παρουσία και ιδιαίτερες διακρίσεις.
Οι συνεδριακοί χώροι του Divani Caravel ανανεώθηκαν πλήρως, με μοντέρνα αισθητική και εγκατάσταση του πιο σύγχρονου εξοπλισμού με συστήματα information management και Wi-Fi απόλυτης τεχνολογικής υπεροχής.
Οι ριζικά ανακαινισμένοι χώροι προσφέρουν την αίσθηση ενός μητροπολιτικού υπερσύγχρονου κέντρου συναντήσεων και συνεδρίων, που ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις που έχουν από τη σύγχρονη Αθήνα οι business επισκέπτες  και οι επιχειρήσεις που επιλέγουν να οργανώσουν εκδηλώσεις στην πόλη.

Λίγα λόγια για τον Όμιλο Ξενοδοχείων Διβάνη

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη αποτελείται από επτά ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα (Αθήνα, Μετέωρα, Λάρισα και Κέρκυρα) μετρώντας 60 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ιστορία της ελληνικής φιλοξενίας.