Photo © Ikos Aria Hotel, Kos

kostal

Διαθέτοντας συνολικά 374 δωμάτια και σουίτες, 6 θερμαινόμενες πισίνες συνολικής επιφάνειας άνω των 4.000 τετραγωνικών μέτρων, 8 εστιατόρια, 10 μπαρ, θέατρο, spa, mini clubs, κορυφαίες αθλητικές εγκαταστάσεις και πολλές άλλες μοναδικές ξενοδοχειακές εμπειρίες, ολοκληρώθηκε η επένδυση των 100 εκατ. ευρώ της Ikos Resorts, με τα επίσημα εγκαίνια, προ ολίγων ημερών, του εντυπωσιακού ξενοδοχειακού συγκροτήματος Ikos Aria στην Κέφαλο της Κω.

Το υπερπολυτελές τουριστικό συγκρότημα είναι κτισμένο σε έκταση 200 στρεμμάτων, σε μια εντυπωσιακή τοποθεσία στην Κω, με μαγευτική αμμουδιά και πανοραμική θέα στο Αιγαίο. Απέχει μόλις 45 λεπτά από την πόλη και 20 λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο της Κω και είναι το μεγαλύτερο από τα Ikos Resorts.
Η επίσημη έναρξη λειτουργίας του, σηματοδοτεί την προσθήκη μίας ακόμη μονάδας υψηλών προδιαγραφών στο ελληνικό τουριστικό προϊόν.
Τα Ikos Resorts εμπνεύστηκαν πριν τέσσερα χρόνια το μοντέλο διακοπών «Infinite Lifestyle», το οποίο βασίζεται στην έννοια της «εκλεκτικής πολυτέλειας», και το υλοποίησαν συνδυάζοντας τις δομές για την άψογη διαμονή με τις εξαιρετικές παροχές των 5 αστέρων.
Στο πλαίσιο αυτό, οι επισκέπτες των Ikos Resorts μπορούν να απολαμβάνουν υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους, μενού από βραβευμένους με αστέρια Michelin σεφ, 24ωρη υπηρεσία γευμάτων και εξυπηρέτηση στην παραλία, πολυτελή spa με επώνυμα προϊόντα ομορφιάς από την Anne Sémonin Paris, καθώς κι ένα μεγάλο εύρος ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων για ολόκληρη την οικογένεια.
Αυτές είναι μερικές από τις ψηφίδες που συνθέτουν το μωσαϊκό «Infinite Lifestyle», κάνοντάς το μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία διακοπών, αντάξια των προσδοκιών ακόμη και των πιο απαιτητικών επισκεπτών.
Παράλληλα, χάρη στις μοναδικές υπηρεσίες “Dine Out” και MINI Drive Adventure οι επισκέπτες του Ikos Aria έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν διαφορετικές πλευρές και ομορφιές του νησιού, αλλά και να γευματίσουν, χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση, σε επιλεγμένα εστιατόρια εκτός του ξενοδοχείου, γνωρίζοντας έτσι την πραγματικά μοναδική γαστριμαργική εμπειρία που προσφέρει η Κως, ένα πραγματικό σταυροδρόμι διαφορετικών πολιτισμών.
Αναπόσπαστο κομμάτι όλων των Ikos Resorts αποτελεί η περιβαλλοντικά και κοινωνικά υπεύθυνη λειτουργία. Το πρόγραμμα Ikos Green, μέσα από μια σειρά επιλεγμένες πρωτοβουλίες, αλλά και η στήριξη της απασχόλησης στις κατά τόπους κοινότητες τονίζουν αυτή ακριβώς τη διάσταση της φιλοσοφίας των Ikos Resorts.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι κατά τη φάση της κατασκευής του Ikos Aria απασχολήθηκαν 1000 άτομα, ενώ κατά τη φάση της λειτουργίας της νέας μονάδας ο συνολικός αριθμός των εργαζομένων αναμένεται να ξεπεράσει τα 650 άτομα.
Χαιρετίζοντας την επίσημη έναρξη λειτουργίας του Ikos Aria, ο Πρόεδρος του SANI/IKOS GROUP, κ. Σταύρος Ανδρεάδης, σημείωσε τα εξής: «Η νέα μονάδα που έρχεται σήμερα να προστεθεί στο δυναμικό των Ikos Resorts αντανακλά με τον καλύτερο τρόπο το όραμά μας να επενδύσουμε σε ένα νέο πρότυπο φιλοξενίας 5 αστέρων το οποίο, μέχρι πρόσφατα, δεν υπήρχε σε κανένα θέρετρο της νότιας Μεσογείου. Δημιουργήσαμε ένα νέο διεθνές brand, διαφορετικό από ό,τι υπήρχε μέχρι τότε στην τουριστική Αγορά της Μεσογείου, το οποίο έχει γίνει συνώνυμο της υψηλής ποιότητας, της θερμής φιλοξενίας και της κομψότητας. Το Ikos Aria μας γεμίζει χαρά και περηφάνια, καθώς μπορεί να συστήσει τη μαγευτική Κω σε μία νέα, δυναμική και πολύ απαιτητική κατηγορία επισκεπτών. Θερμά συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν στο δύσκολο αυτό εγχείρημα και ειλικρινείς ευχαριστίες, τόσο στις Αρχές, όσο και στους κατοίκους της Κω για την αμέριστη συμπαράστασή τους».