kostal

On air βρίσκεται από τον Ιούλιο η νέα τηλεοπτική καμπάνια της KRAFT Paints, με δύο διαφημιστικά spots. Το πρώτο αφορά τα καινοτόμα χρώματα εξωτερικού χώρου 4 Seasons και το δεύτερο τα χρώματα εσωτερικού χώρου, κορυφαίας ποιότητας, Master.

Στην πρώτη ταινία, με βασικό μήνυμα «Αυτός είναι ο τοίχος σου κι εσύ είσαι ο μόνος που μπορεί να τον προστατεύσει…», πρωταγωνιστής του σποτ, όπως και του σπιτιού μας, είναι ο εξωτερικός τοίχος, καθώς αυτός είναι που σηκώνει τα «βάρη» κάθε εποχής και υπομένει βροχή, χιόνι, αέρα, ήλιο.
Με τα καινοτόμα χρώματα εξωτερικού χώρου της KRAFT Paints, 4 Seasons, που παρουσιάζουν υψηλή αντοχή στις καιρικές συνθήκες και την ατμοσφαιρική ρύπανση, αλλά και με τη συμβολή του επαγγελματία τεχνικού που φροντίζει για την άριστη εφαρμογή τους, επιτυγχάνεται μεγάλη διάρκεια ζωής και τοίχοι που δεν ξεθωριάζουν.
Παράλληλα, ως πιστοποιημένο ψυχρό υλικό και λόγω της TSR βεντάλιας μειώνεται σημαντικά η θερμοκρασία των επιφανειών το καλοκαίρι, βελτιώνοντας την ενεργειακή κατανάλωση και αναβαθμίζοντας την αξία του κτιρίου.
Η δεύτερη ταινία, αποτυπώνει με τρόπο ευρηματικό τη σύνδεση της σειράς χρωμάτων Master με την πρωταγωνίστρια, η οποία φροντίζει για το σώμα και το πνεύμα της κάνοντας γιόγκα στον χώρο που μοιράζεται με την οικογένειά της, το σπίτι της.
Όπως εκείνη, έτσι και η KRAFT Paints φροντίζει για εμάς ώστε να μην επιβαρύνει την ποιότητα του εσωτερικού περιβάλλοντος στον οποίο ζούμε, εργαζόμαστε και περνάμε τον ελεύθερο χρόνο μας.
Mε τα προϊόντα της οικογένειας Master, τα πρώτα με πιστοποίηση Indoor Air Comfort® της Eurofins®, η KRAFT Paints εγγυάται ελάχιστες εκπομπές πτητικών οργανικών ενώσεων (VOC) μετά το βάψιμο, με αποτέλεσμα να συνεισφέρει σε μια πιο υγιεινή ατμόσφαιρα. Με αυτόν τον τρόπο, η ποιότητα του αέρα που αναπνέουμε αποκτά μεγαλύτερη αξία και συνδέεται άμεσα με τη υγεία μας.
Στόχος των δύο διαφημιστικών ταινιών είναι η ανάδειξη της τεχνογνωσίας της KRAFT Paints, που με γνώμονα πάντα την ποιότητα και την καινοτομία παρέχει προϊόντα και λύσεις υψηλής απόδοσης, καθώς και της προστιθέμενης αξίας που δίνει το brand στην ποιότητα ζωής μας εξασφαλίζοντας με τα προϊόντα του μία υγιεινή ατμόσφαιρα στο περιβάλλον που ζούμε.
Δείτε παρακάτω τα τηλεοπτικά σποτ της εταιρείας:

Σχετικά με την KRAFT Paints

Η KRAFT Paints είναι μια εταιρεία με δυναμική και μακροχρόνια παρουσία στην παραγωγή και διανομή αρχιτεκτονικών χρωμάτων και βερνικιών, με έμφαση στην καινοτομία.
Διαθέτει παραγωγικές εγκαταστάσεις στον Ασπρόπυργο Αττικής και στο Βουκουρέστι, ενώ παράλληλα διαθέτει ένα πλήρες δίκτυο διανομής στη Θεσσαλονίκη, τη Σόφια και το Βελιγράδι. Τα εργοστάσιά της έχουν πιστοποιηθεί σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001 και την περιβαλλοντική διαχείριση ISO 14001.
Η KRAFT Paints κατέχει μια μοναδική διάκριση: είναι μέλος του Nova Paint Club, ενός διεθνούς οργανισμού, ο οποίος περιλαμβάνει ορισμένες από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές βιομηχανίες χρώματος παγκοσμίως, και δημιουργήθηκε το 1983 με σκοπό την ανταλλαγή πληροφοριών και τεχνογνωσίας για την καλύτερη αντιμετώπιση του ανταγωνισμού σε παγκόσμιο επίπεδο.
Η δραστηριότητά της επικεντρώνεται στην παραγωγή καινοτόμων λύσεων στον κλάδο του χρώματος, οικολογικών προϊόντων, καθώς και προϊόντων και συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας.
Η εταιρεία καλύπτει τις ανάγκες τόσο των επαγγελματιών όσο και των καταναλωτών, θέτοντας πάντα ως προτεραιότητα την παραγωγή οικοδομικών χρωμάτων ανώτερης ποιότητας.
Η καινοτομία που δίνει Αξία οδηγεί την KRAFT Paints σε ό,τι κάνει· από τον τρόπο προσέγγισης, το χρώμα και τα προϊόντα, αλλά και με συστήματα τα οποία έχουν πιστοποιηθεί ώστε το προϊοντικό της μείγμα να προσφέρει στους πελάτες εκείνες τις λύσεις που μέσω της καινοτομίας τους την εδραιώνουν ως την εταιρεία της επιλογής τους.