Την έναρξη της συνεργασίας της με τον αμερικανικό τεχνολογικό κολοσσό General Electric στο κομμάτι της αποκλειστικής διανομής των οικιακών κλιματιστικών της εταιρείας στην Ελλάδα ξεκίνησε πρόσφατα η εταιρεία Inventor A.G. Α.Ε.
Το ιστορικό brand της G.E. Appliances μετά από απουσία δυο ετών από την Ελληνική αγορά επαναλανσάρεται με έμφαση στην καινοτομία, εξοικονόμηση ενέργειας, αξιοπιστία και ασφάλεια. Η συνεργασία των δύο εταιρειών δίνει τη δυνατότητα στους Έλληνες καταναλωτές να προμηθευθούν τα υψηλής ποιότητας κλιματιστικά της General Electric μέσω του δικτύου διανομής της Inventor A. G. A. E. σε αλυσίδες ηλεκτρικών ειδών και εξειδικευμένους μεταπωλητές.
Ο CEO της Inventor A.G. A.E. Γιώργος Ασημακόπουλος δήλωσε σχετικά: «Συνεχίζουμε να επενδύουμε στην ελληνική αγορά και καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Inventor ένα από τα ιστορικότερα brand παγκοσμίως. Το γεγονός ότι η General Electric μας εμπιστεύεται στο επαναλανσάρισμα της στην Ελληνική αγορά μετά από απουσία δύο ετών μας τιμά ιδιαιτέρως. Η συνεργασία μας με τη G.E. Appliances ενδυναμώνει σημαντικά το χαρτοφυλάκιό μας και εμπλουτίζει τις επιλογές του Έλληνα καταναλωτή με παγκοσμίου κλάσης, καινοτόμα προϊόντα».

 

Σχόλια

σχόλια