kostal

Στις απαιτήσεις της σύγχρονης πραγματικότητας για ασφάλεια και άνεση μέσα και έξω από το σπίτι σας, η ΑΒΒ απαντάει με ένα σύστημα, μία αξιόπιστη και καινοτόμα λύση. Καλωσορίστε το μέλλον σήμερα με το ΑΒΒ-free@home!

Από τον έλεγχο της εξώθυρας και κάθε τύπου αυτοματισμό που έχετε επιλέξει, μέχρι την πολύτιμη ασφάλεια των αγαπημένων σας προσώπων. Ευέλικτο και πλήρως προσαρμοσμένο στις ανάγκες του χρήστη, το «έξυπνο» σπίτι της ΑΒΒ, θα γίνει το σπίτι των ονείρων σας.

Πλεονεκτήματα

  • Ένα σύστημα που συγκεντρώνει σε μία εφαρμογή όλες τις λειτουργίες.
  • Έλεγχος από απόσταση μέσω έξυπνης συσκευής.
  • Προϊόντα υψηλής αισθητικής.
  • Συνεργασία με διάσημα brands για ενσωμάτωση επιπλέον λειτουργιών.
  • Εξοικονόμηση ενέργειας έως και 30%.

ABB-free@home – Το σπίτι του μέλλοντος σήμερα. Πιο έξυπνο, πιο λειτουργικό.

Μείνετε πάντοτε συνδεδεμένοι με το σπίτι σας από όπου και να βρίσκεστε! Για απόλυτη  αίσθηση ασφάλειας & ελευθερίας, ένα σύστημα που σχεδιάστηκε για κάθε σύγχρονη κατοικία!  

“Ο έλεγχος του φωτισμού, των ρολών και των μηχανισμών σκίασης, η θέρμανση, ο κλιματισμός και η επικοινωνία με την εξώθυρα γίνονται εύκολα και προσαρμόζονται στις ανάγκες σας”.

Ο έλεγχος των λειτουργιών της κατοικίας μπορεί να γίνει μέσω ενσύρματων ή ασύρματων έξυπνων διακοπτών, μέσω του smartphone ή του tablet σας, αλλά ακόμα και με μία σας λέξη, μέσω φωνητικών εντολών!

“Η ενσωμάτωση επιπλέον λειτουργιών με τη συνεργασία του συστήματος με διάσημα brands προσφέρει μεγαλύτερη άνεση και ευελιξία”.

Λαμπτήρες PHILIPS hue LED  

  • Φωτίστε «έξυπνα» το σπίτι σας με τους ασύρματους λαμπτήρες PHILIPS Hue.

Amazon ALEXA

  • Φωνητικές εντολές που θα σας «λύσουν» τα χέρια.

SONOS

  • Αναπαραγωγή της αγαπημένης σας μουσικής λίστας, ενσωμάτωση στα σενάρια.

BOSCH  

  • Ένας επιπλέον βοηθός θα συνδεθεί με τις λευκές συσκευές σας για μεγαλύτερη άνεση.

MIELE  

  • Η έξυπνη κατοικία και στο χώρο της κουζίνας σας με την κορυφαία τεχνολογία της Miele.

Συνδυάστε με το έξυπνο σπίτι σας:

Έλεγχο Εισόδου ABB-Welcome

Με ένα πάτημα στο smartphone σας μπορείτε να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή ποιοι είναι οι επισκέπτες σας, να τους καλωσορίσετε και να ενισχύστε την ασφάλεια του σπιτιού σας.

Συστήματα Ασφαλείας ABBSecure@home

Τώρα μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον συναγερμό σας, τις ζώνες ασφαλείας και να δημιουργήσετε σενάριο πανικού και προσομοίωσης παρουσίας με την ευκολία που σας προσφέρει ο οικιακός αυτοματισμός. Γιατί η ασφάλειά σας, είναι η πρώτη σας προτεραιότητα.
Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το έξυπνο σπίτι με λύσεις ABB;  
Επισκεφθείτε τη σελίδα: https://new.abb.com/gr/campaigns/abb-smart-home

Διακόπτης 2 πλήκτρων μαύρο γυαλί – αλουμίνιο

ΑΒΒ Zenit, η τέχνη της απλότητας: Διακόπτες Φωτισμού πέρα από τα συνηθισμένα

Η νέα σειρά διακοπτών φωτισμού Zenit, έρχεται και ξεχωρίζει για τη μοναδική της σχεδίαση, τα φυσικά υλικά και την πρωτότυπη κατασκευή της.
Διακόπτης 1 πλήκτρου ανοξείδωτο ατσάλι – ανθρακίτης
Ένας διακόπτης με απλό γραμμικό σχεδιασμό, με μία διακριτική απόσταση από τον τοίχο και κομψά φινιρίσματα, σε σύγχρονες και διαχρονικές αποχρώσεις.
Διακόπτης 1 πλήκτρου φωτιζόμενος λευκό γυαλί – λευκό
Επιλέξτε μεταξύ του διαχρονικού λευκού, των σύγχρονων αλουμίνιο και ανθρακίτη και του επιβλητικού χρώματος της σαμπάνιας.
Εστιασμένη στην υψηλή ποιότητα και αισθητική, η σειρά Zenit μπορεί να αναβαθμίσει τον χώρο σας με τη δυναμική παρουσία των γραμμών και των χρωμάτων της.

Έξυπνος ή συμβατικός?

Όποια κι αν είναι η επιλογή σας οι νέοι διακόπτες της ΑΒΒ θα καλύψουν κάθε αισθητική και λειτουργική σας απαίτηση.

“Με επιβλητική και γραμμική σχεδίαση που μαγνητίζει τα βλέμματα, ατελείωτες επιλογές και συνδυασμούς ο Zenit θα γίνει η επιλογή σας”.

ABB-free@home, Zenit Διακόπτης 4 πλήκτρων

Με την δύναμη του αυτοματισμού στην άκρη των δακτύλων σας

Στην έκδοση free@home η νέα σειρά Zenit απογειώνει την αισθητική του χώρου με τον εξαιρετικά λειτουργικό και πρωτότυπο σχεδιασμό της.
Οι έξυπνοι διακόπτες της ΑΒΒ διαθέτουν λυχνία LED η οποία μπορεί να λειτουργήσει ως λυχνία λειτουργίας ή προσανατολισμού (ανάβει δηλαδή όταν ανάβει και το φως ή παραμένει μόνιμα αναμμένη για να βλέπεις τον διακόπτη το βράδυ).
ABB-free@home, Zenit Θερμοστάτης
Με δυνατότητα ρύθμισης του επίπεδου φωτεινότητας της λυχνίας, για παράδειγμα χαμηλό επίπεδο φωτεινότητας στα υπνοδωμάτια και υψηλό στους διαδρόμους κατά τις νυχτερινές ώρες.
Τα βοηθητικά σύμβολα στις μετώπες τους, σας διευκολύνουν στην καθημερινή τους χρήση. Σύμβολα όπως η λάμπα, για τους διακόπτες φωτισμού, τα ‘πάνω’ & ‘κάτω΄ βέλη για τα ρολά απεικονίζουν ξεκάθαρα τη λειτουργία του διακόπτη αποφεύγοντας άσκοπες κινήσεις.

“Ανακαλύψτε τη νέα σειρά διακοπτών φωτισμού Zenit και διαλέξτε τον συνδυασμό που σας ταιριάζει”!


Επισκεφθείτε τη σελίδα: https://new.abb.com/low-voltage/el/products/residential-product/switch-ranges/zenit