Έξι νέα καταλύματα, συνολικής δυναμικότητας 522 κλινών, ενέταξε στο δυναμικό της, σε ολόκληρη την Ελλάδα, η εταιρία HotelKeys του Ομίλου HotelBrain, συνεχίζοντας να εμπλουτίζει το portfolio της με νέα μισθωμένα ξενοδοχεία και ακολουθώντας το στρατηγικό της πλάνο, να φτάσει τις 10.000 κλίνες συνολικά, τα επόμενα 3 χρόνια.

Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα ξενοδοχείο στην Παροικιά της Πάρου (95 κλίνες), δύο στο Ρέθυμνο της Κρήτης (60 και 30 κλίνες), ένα συγκρότημα στη Νάξο (57 κλίνες), ένα ξενοδοχείο με ανεξάρτητα bungalows στη Ρόδο (130 κλίνες) και ένα ξενοδοχείο στο Ηράκλειο Κρήτης (150 κλίνες).

Λίγα λόγια για τον Όμιλο HotelBrain

Ο ευρέως αναγνωρισμένος όμιλος HotelBrain, διαθέτοντας σχεδόν 20 χρόνια αποδεδειγμένης εμπειρίας στον ξενοδοχειακό τομέα, τα τελευταία 4 χρόνια μέσω της εταιρείας HotelKeys παρέχει λύσεις μίσθωσης, μεσοπρόθεσμης ή μακροπρόθεσμης διάρκειας.
Συγκεκριμένα η HotelKeys, έχοντας υιοθετήσει το μοντέλο εκμετάλλευσης ξενοδοχείων «white-flag», προβαίνει σε μισθώσεις ξενοδοχείων σε όλη τη χώρα.
Με μεγάλη γεωγραφική διασπορά και πολύ διαφοροποιημένο τύπο μισθωμένων ακινήτων, ως προς το μέγεθος ή την τοποθέτηση τους στην αγορά, η εταιρεία πετυχαίνει τη μέγιστη λειτουργική απόδοση για κάθε μονάδα ξεχωριστά.